2777
2789
عنوان

قبول دارید توی این روزهای بلند تابستون

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 27 پست

کلا هرهفته روز جمعه ، چه تابستون چه زمستون چه هرفصلی

خاله هام عادت دارن مثلا هرکدوم یه هفته نوبتی ، مهمونی کاملا دخترونه میزارن و از ساعت ۵ عصر میریم و تا صبح روز بعدم میمونیم😅 

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی💃💃

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

عالیه خداحفظ تون کنه

ممنون عزیزدلم

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

منم دوست دارم اما کسی نیست که بخوام باهاش دورهمی بگیرم ی خواهر دارم که همیشه خدا دستش بنده اگرچه ازش ...

منم همین جور ولی دوستای خانوادگی مون رو دعوت میکنم 

اشهد ان علی ولی الله

من همونم ندارم .خانواده شوهرم کلا اهل رفت و آمد نیستن .

انشالله زود زود کلی دوستای خوب پیدا میکنی اگر نشد هم فدای سرت بیا اینجا توی همین سایت پیش خودمون ❤️

اشهد ان علی ولی الله

اره با دوستام میریم پارک بانوان خوراکی میبریم دورم هم جمع میشیم بدون گوشی و اینترنتخیلی حال میده خدا ...

وای پارک بانوان خیلی خوبه بدون شال و روسری بدون مانتو با تیشرت و شلوار 

نسیم ملایم ....😍

وای پارک بانوان خیلی خوبه بدون شال و روسری بدون مانتو با تیشرت و شلوار نسیم ملایم ....😍

خیلی خوبه واقعا 

من بیشتر اینو دوست دارم که گوشی نمیزارن ببری تو 

چند ساعت بدون تکنولوژی 

🩵«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»🩵