2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم برو موقعی خوبیه در بلند مدت چون پیشرفت میکنی میتونی کارای مالیاتی هم بگیری 

من خودم کار ک میکردم (دانش آموز بودم) هیج اطلاعاتی نداشتم هیچی هم بلد نبودم اما دو هفته ای راه افتادم 

پیش بابام و عموم بودم خیلی شغل قشنگی هس بنظرم من خودم از ریاضی متنفرم اما زیاد توش ریاضی نبود مثلا ثبت چک بود ثبت کالا بود ثبت فاکتور ها بودو... 

بنظرم برو موقعی خوبیه در بلند مدت چون پیشرفت میکنی میتونی کارای مالیاتی هم بگیری من خودم کار ک میکرد ...

من از همین هیچی بلدنبودنم میترسم هیچی بلد نیستم 

ولی واقعا نیاز دارم به مستقل شدن

الان شما سمت شغلیتون چیه ؟

درامدتون چطوره؟

بنظرم برو موقعی خوبیه در بلند مدت چون پیشرفت میکنی میتونی کارای مالیاتی هم بگیری من خودم کار ک میکرد ...

گفتن ک نرم افزار پارسیان 

سامانه مودیان 

حقوق تجارت رو یاد میدن

من از همین هیچی بلدنبودنم میترسم هیچی بلد نیستم ولی واقعا نیاز دارم به مستقل شدنالان شما سمت شغلیتون ...

من چون پیش بابام و عموم بودم (دوتا جا مختلف) همه کاری میکردم مغایرت کالا ثبت کالا ثبت چک ثبت فاکتور ها بستن پوز ها 

من 17 سالمه حقوقم پارسال حدود 17 18 بود 

الان دختر خالم حقوق ثابتش 22 ملیونه کارای مالیاتی بگیره کمترین دستمزدش 40 تا 60 ملیونه رنج پولی ک میگیره از 40 تا 60 به بالا شروع میشه 

من یه مدت ولش کردم بخاطر درسام چون هنوز دیپلم هم ندارم الان دو سه روزه دوباره دارم میرم 

گفتن ک نرم افزار پارسیان سامانه مودیان حقوق تجارت رو یاد میدن

من نرم افزار عموم پارسیان بود نرم افزار بابام نیکان یا نیاکان دقیق یادم نیس خود اونا هم میان یادت میدن بنظرم حتی شده یک ماه برو ببین چطوریه 

رشتت حسابداریه ؟ عموت و بابات موسسه دارن ؟

رشتم انسانی هس اما بخاطر علاقه زیادم به حسابداری حدود یه سال و 8 ماهه ک دارم میرم روز اول فقط نگاه میکردم روز دوم به بعد یادم دادن حدود دو هفته طول کشید تا کامل یاد بگیرم کم کم راه افتادم 

اره موسسه دارن بخاطر این تونستم برم وگرنه هیچ جا زیر دیپلم اونم برا حسابداری قبول نمیکنه تازه من دانش اموزمممم