2777
2789
عنوان

ایران براش دست به دعا شده 😔

2291 بازدید | 130 پست

خانمهای جوان خواهشا با احتیاط و وسواس زیاد سوار ماشین یا اسنپ بشید . به هیچ کس اعتماد نکنید . مراقب خودتون باشید . چند روزه روح و روانمون بهم ریخته به خاطر گم شدن دختر جوانی که از محل کارش به سمت منزل میرفته و میدان ازادی سوار ماشین شده و دیگه خبری ازش نیست . انشالله خدا کمکش کنه و سالم به خونه اش برگرده

از خودم غافل شدم و لابلای مشکلات زندگی گم شدم 

من هیچوقت اسنپ نمیگیرم حس خوبی ندارم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

انشالله 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا به تاکسی های اینترنتی اعتماد ندارم 

ترجیح میدم آژانس بگیرم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اسنپ که امنتر از بقیه ست

کلا تنها سوار تاکسی نمیشم اکثرا با خط واحد میرم میام

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
اسنپ که امنتر از بقیه ست

نه جدیدا شماره راننده ها رو حک میکنند . اسم و ادرستون رو درست میگن ولی پلاک همخونی نداره . انوقت نباید سوار بشی

از خودم غافل شدم و لابلای مشکلات زندگی گم شدم 

اسنپ که تو خود اپ پاش گیره یعنی مشخصات ماشین اینکه کجا رفته کی رفته و مسافرش کی بوده ثبت شده

مگر اینکه از رو ناآگاهی لغو سفری چیزی زده باشه و... یعنی یه راه فراری پیدا شده باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم