2777
2789
عنوان

عکس شام😍بهار😍و عکس👀😍

| مشاهده متن کامل بحث + 19324 بازدید | 313 پست
هر جا هستی خوش باشی خدا نگهدارت باشه هم وطن❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

فدای محبتت بشم بوچ بهت😘😘🥰

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حتما دعا کنید ... خیلی احتیاج دارم .... لطف میکنید 🙏

رو چشمم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به 😍😍😍😍😍عالیههههه😍😍😍😍نوش جونتون عزیزدلم 😍😍😍😘😘❤️❤️🌸🌸💚💚🩵🩵🩵

اینقدر علف خوردم دیگه بالا میارم

همسرم خواست تنوع بده ... یه تیکه خوردم فقط 

چقدر دلم میخواست همش مال من باشه 😔😔😔😔

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

فقط تو تاپیک خوراکی حالم خوب میشه 😏

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
حالا که چی این پستو گذاشتیدوست نداری عنوان مشخصه وارد نشو قشنگم کنترل انگشتت لازمه 🌸

کل تاپیکات شام بهار شام بهار .

که چی حالا ک امشب تو چی خوردی 😂😂

از چشم بقیع میکشی؟ 

یا آشپزی چیزی هستی ؟

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜