2777
2789
عنوان

معدل کارشناسی

82 بازدید | 9 پست

بچه ها من ترم ۴ هستم چه کار کنم معدلم‌بالا بشه؟؟

تا الان عملکردم خوب نبوده سه ترمه که معدل هر ترمم  حدودا ۱۴ ۱۵ الی ۱۶ هستش... 

این ترم تا الان نمره هام خوب بوده اگه سه چهار ترم باقی مونده رو معدل بالا بیارم جبران این قبلیا میشه آیا؟؟

در این صورت معدلم بالا میشه؟

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

آره میشه 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی ۱۹ به بالا؟ این سه ترم که پاس کردم حدودا ۱۵ بوده معدلم

معدل کل ۱۹ به لا نمیدونم میشه یا نه باید معدل بگیری . ولی میتونی ترم های باقی مانده رو بخونی و نمره عالی بیاری و بعد معدل کلت خی خیلی بره بالا و قطعا مواثره

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

خیلی خیلی ممنونم ازت🥰🥰

قربونت ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

آره میشه فقط نزار برا آخر ترم هردرسی روهمون روز بخون 

ارائه بده

فعال باش سرکلاس

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
آره میشه فقط نزار برا آخر ترم هردرسی روهمون روز بخون ارائه بدهفعال باش سرکلاس

من پیام نور هستم 

سر کلاسام شرکت میکنم معمولا ۸ نمره کلاسی رو میگیرم 

ولی ۱۲ نمره دست سیستمه

بله‌ اتفاقا دارم با دقت میخونم🙂🙏

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

من پیام نور هستم سر کلاسام شرکت میکنم معمولا ۸ نمره کلاسی رو میگیرم ولی ۱۲ نمره دست سیستمهبله‌ اتفاق ...

موفق باشی

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)