خيلي دوس داشتم مامان بشم. شوهرمم خيلي بچه دوسته ولي ميگف بزار يكم وضعيتمون تثبيت بشه بعدا. بعد چند ماه كه بي قراري منو ديد خودش موافقت كرد. ما ا اقدام كرديم هيچ نتيجه اي نداد. ماه دوم از تايم پري گذشت و خبري نشد از ده روز قبلش ي سوزشايي قسمت تخمكها احساس ميكردم خلاصه بي بي زدمو مثبت بود
به فلك مي رسد از رويِ چو خورشيدِ تو نور 💕 قل هو الله و احد چشم بد از روي تو دور 💕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقیمان سرپیچی کردهایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث میشود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، میتوانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
ازمايشو ك بردم پيش دكترم با ي حالت نگران نگاهم كردو گف ازمايشت مثبته ولي با گذشت اين زمان بايد عدد بتا بالاتر باشه. دوباره واسه ٤٨ ساعت بعد ازمايش نوشت گف بايد عدد دوبرابر بشه
به فلك مي رسد از رويِ چو خورشيدِ تو نور 💕 قل هو الله و احد چشم بد از روي تو دور 💕
مبارکت باشه ما ک چندین مااهه اقدامیمو خدا جوابمونو نمیده😔
عززیزم من هنوز بچه ندارم اما متوجه شدم اکثر خانما تو نی نی سایت خیلی دیر بعد اقدام باردار شدن یا هنوز نتیجه نگرفتن علتش چیه من تصورم این بود یه بار حواسم نباشه تمومه دیگ
تیکر همون روزیه که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏 هدف تا اخر فروردین65کیلو👌 وزن فعلی 76کیلو😰