2777
2789

پارتنر من اینترنه و بعد از کشیک هاش خیییلییییی داغونه

خیلی بی حوصله اس و همش در حال غر زدنه

حوصله ی هیچ کاریو نداره گاهی هم عذاب وجدان داره و حالش بده

روی رابطمون هم داره تاثیر میذاره

خیلی دارم درکش میکنم من خودمم کادر درمانم البته دیگه بالین کار نکردم اما این بی حوصلگیش داره اذیت کننده میشه

خیلی تلاش میکنه که بگه حوصله ی منو داره اما مشخصه حتی حوصله خودشو خانوادشم نداره

چطور با این بحران کنار اومدین؟

تازه ۸ ماه دیگم مونده و بیشتر هم بخش های ماژورش هست و یحتمل شرایط سختتر هم میشه براش🤦🏼‍♀️

اینم بگم پارتنر من خوابگاهیه و‌ چون خودشم کار میکنه فشار زیادی روشه

من زمان دانشجوییم پارتنرم دانشجوی پزشکی بود خیلی پرانرژی بود و همیشه هم برای من وقت میذاشتنمیدونم حا ...

اره اولش اوکیه مام قبل از اینکه اینترن بشه هرروز سفر بودیم و به تفریح و خوش گذرونی بودیم

دوران اینترنی سخته یک سال و نیم اخره

اطرافیان منم که پزشکی خوندن همه تو دوران اینترنی افسردگی گرفتن و خیلی هاشون همینطوری هم موندن

نمیخوام پارتنرم اینطوری بمونه و نمیخوام رابطمم خراب بشه چون تحملش واقعا یکم برام سخت شده😑نمیدونم چه کاری از دستم بر میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌زندگی سختی داره حتما از پسش برمیاید

امید‌وارم:)همین الان باهاش حرف زدم از کشیک ۲۴ ساعتش اومده بود فردا هم کشیکه و کلا سرجمع تو ۲ روز گذشته ۵ ساعت خوابیده بود

واقعا بی حوصله بود و هیچ حرفی نمیزد

دلم میخواد خفه اش کنم

سلام عزیزم خوبی ؟؟یکی از تایپک هاتون دیدم درمورد hpvراهنمایی میکردین ...سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید ...

من تقریبا 4ماه پیش متوجه زائده شدم انتهای واژنم رفتم دکتر هم تست پاپ دادم هم تست زگیل ...تست پاپ هم خوب بود ولی تست زگیل مثبت شد از تایپ 11..

کولپوسکوپی هم رفتم جوابش اومد به دکتر نشون دادم گفت خوبه ...

داروهای که دکتر به من داد شربت تقویت سیستم ایمنی بود گفت کاندوم استفاده کن 

گفت واکسن بزن حتما .ولی من تا الان موفق نشدم بزنم 

..حالا اگه من واکسن تاالان نزدم اشتباه کردم ؟؟مطمنم به نوع دیگه مبتلا نمیشم  یعنی پارتنر مشترک ندارم .‌‌.اینم که گرفتم اصلا باورم نمیشه از همسرم گرفتم ...الان که دوتامون یه نوع تایپ داریم درسته ؟؟به فرض اینکه همسرمم فقط فقط همین تایپ داره و خطایی نمیکنه ...واکسن نزنم مشکلی پیش میاد ؟؟به نوع دیگه مبتلا میشم .؟؟

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍