2777
2789
عنوان

دعوا با همسرم ادامه داره

498 بازدید | 31 پست

تایپک دوتا قبلیمو بخونید دیروز رفتم خونه مادرش گفتم پسرت خیلی اذیتم می‌کنه  مادرش گفت دوتا آدم نادان هستید که دارید زندگی که همه ارزوشو دارن خراب میکنید 

گفتم منم به پسرت اینارو میگم گوش نمیده خیلی فحاشی می‌کنه کتک میزنه هیچ تغییر نکرده تو این سالها تقصیراشم گردن من میندازه مادر همسرم کلا دیگه سکوت کرد اما با احترام رفتار کردم اونم بی احترامی بهم نکرد ..

پدرم میگه جدا شو از اوایل نامزدی میگه جداشید یه نگاهی به حرفا و رفتار های پدرم می‌اندازم میبینم خیلی جاها ایراد داره اما قبول نداره مثلاً همیشه میگه پدر شوهرت غیریت و مردانگی نداره پسرشو ول کرده یا به شلوار همسرم گیر میده چرا اینجوریه با اینکه پدر بزرگ خودمم همین رفتار رو با بابام داشته و همیشه از دست پدر بزرگم ناراحت میشه اما خودشم همین کارو می‌کنه با اینکه به همسرم همیشه احترام می‌ذاره اما خب می‌فهمه کتکم میزنه خیلی بهم می‌ریزه می‌دونم طلاق هم بگیرم بعدش دیگه میشم یه زندانی چون همه چیو بد می‌دونن اونوقت دردم میشه هزار برابر از طرفی همسرمم اصلا تغییر نمیکنه کلافم  از دیروز قهره بهم چند بار گفته گمشو برو خونه بابات جاشو جدا کرده ازم میگه بعد این زندگی همینه میخای بخا نمیخای گمشو برو  اصلا محل نامیده منم دیگه کناره گیری کردم کتکم زد و منم اینبار کتکش زدم حالا طلبکاره موندم تو اتاق با دخترم تنها چند بار پیام داد توهین کرد و منم با احترام جوابشو دادم گفتم پیام نده از همه جا بلاکم کرده خستم نه میتونم برم نه میتونم بمونم با خانواده ام هم نمیتونم زندگی کنم چون درکم نمیکنن یکم حالم بد میشه سریع بابام بد حرف میزنه باهام فکر می‌کنه طلاق ساده است ته دلم میگه بمون ته دلم سالهاست منو تو این زندگی نگه داشته احساس میکنم امتحان میشم یا خدا داره یه چیز بهتر آماده می‌کنه احساسم میگه همه چی یه روز درست میشه فقط صبر کن 

من خوابام واقعیت میشه حتی رفتم کربلا درست شدن زندگیمو خواستم بعدش تو خواب  امام حسینم قولشو بهم داد که همه  حاجات رو بهت میدم  حتی دیدم امام حسین برام لای قرآن نشونه گذاشته با هر سختی البته آسانی است اینو چند بار تکرار کرده بود تو خوابم می‌دونم یه چیزی هست اما همین صبر کردن هم برام با فشار روحی زیاده نمیخام پیش قدم بشم سالهاست من رفتم جلو اینبار حاضرم بمیرم اما سمت همسرم نرم خیلی عذاب میکشم

عزیزم چرا با یه مشاور حرف نمی‌زنی کلاسی دوره ای درباره ی روابط زناشویی شرکت نمیکنی 

شاید باید یه سری چیزا رو یاد بگیری

https://eitaa.com/kadomikshapعضو کانالم میشیییی لباس با قیمت فوق العاده 

اگر راهت فقط صبر کردن  کنار این صبر رفتار خودتم تغییر بده   اول تغییر از خودت شروع کن مهم ترین تغییر برای یک زن مستقل شدنه   مستقل که بشی نه سوهر نه پدر نمیتونن برات تصمیم بگیرن    باز هم دارم میگم   خودت رو تغییر بده  وابسته نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا با یه مشاور حرف نمی‌زنی کلاسی دوره ای درباره ی روابط زناشویی شرکت نمیکنی شاید باید یه سری ...

رفتم همسرم بعدش تو هر بحث آنقدر تحقیرم کرد بابت رفتن پیش روانشناس و مشاوره که خیلی اذیت شدم از طرفی هزینشو ندارم 

اولا قهر ودعوا با مادر شوهرت یاهرکسی مطرح کن چون اونا پروتر میشن .پسرش ول نمیکنه تو بچسبه  دوما اگه می خوای زند‌گی کنی سربه سرشوهرت نزار یه سلام خسته نباشی چای وناهار ......کمی‌حرف تمام تا شوهرت یکم اروم‌شه .

اگر راهت فقط صبر کردن کنار این صبر رفتار خودتم تغییر بده اول تغییر از خودت شروع کن مهم ترین تغییر ...

یه مدت کار میکردم دیسک کمر گرفتم ماهاست با درد دارم زندگی میکنم از طرفیم هروز پدرم می‌گفت تو کار می‌کنی انگار دارن منو اینجا میسوزونن  پدرم نمی‌ذاره هر کاری میکنم یه چیزی میگه و همش ناراحتم همیشه ناراحتم ازش

ای خدا🥺🥺

عزیزم ب خاطر دخترتون دعوا نکنید کوتاه بیاید گناه داره

روان بچه ها خیلی زود نا آروم میشه مگه. ظرفیتشون چقدره زود پر میشه و سرریز میشه بعد ها بچه پرخاشگری میشه و خدایی ناکرده تیک حرکتی میگیره 

حرف زندگیتونو نبرین پیش مادرشوهر و مادر خودتون  اونا نمیتونن درست قضاوت کنن چون توو زندگی شما و قهر و آشتی شما نیستن که

بیشتر کدورت پیش میاد

قوی باش💪🏻دنیا مادرت نیست که دلش به حالت بسوزه...

اولا قهر ودعوا با مادر شوهرت یاهرکسی مطرح کن چون اونا پروتر میشن .پسرش ول نمیکنه تو بچسبه دوما اگه ...

مجبورم چون همسرم واقعا داره از شورش درمیاد من زورم بهش نمی‌رسه خیلی اذیتم می‌کنه همیشه قهره می‌ره خونه مادرش میمونه  دعواهارم به اونا میگه رفتم گفتم همه چیو که بدونه من زندگیمو دوست دارم پسرش داره زیاده روی می‌کنه بلکه مادرشه یه نصیحتی یه حرفی بزنه 

یه مدت کار میکردم دیسک کمر گرفتم ماهاست با درد دارم زندگی میکنم از طرفیم هروز پدرم می‌گفت تو کار می‌ ...

چرا انقد پدرت روت تسلط داره؟ پدر من هفته ها ازم خبر نداره   مشکلی نداریم اما ازدواج کردم دیگه کاریم نداره  وقتی بهت کمکی نمیکنه چرا اجازه دخالت میدی

رفتم همسرم بعدش تو هر بحث آنقدر تحقیرم کرد بابت رفتن پیش روانشناس و مشاوره که خیلی اذیت شدم از طرفی ...

نیازی نیس همسرت بفهمه که میری مشاور 

اگه هزینشو نداری چند تا کتاب درموردش بخون چند تا فیلم ببین دوره ارزون قیمت پیدا کن 

و قبل هر چیزی سعی کن خودتو قوی کنی از پوسته ص

ضعیف بودن بیای بیرون 

کتاب بخونی مهارت یاد بگیری 

شخصیتت بسازی که زود عصبی نشی هر حرفی رو نزنی هر چیزی رو نگی 

ورزش کنی 

غذای جدید درست کنی 

روح زندگی رو توی خودت جریان بده 

و یه مدت خودتو بزن به بی خیالی فکر زیاد سمه 

https://eitaa.com/kadomikshapعضو کانالم میشیییی لباس با قیمت فوق العاده 

مجبورم چون همسرم واقعا داره از شورش درمیاد من زورم بهش نمی‌رسه خیلی اذیتم می‌کنه همیشه قهره می‌ره خو ...

پس قطعا همسرت خیلی خود شیفته و مامانیه

اینم راه حل داره روانشناس خوب برو حتما

قوی باش💪🏻دنیا مادرت نیست که دلش به حالت بسوزه...

ای خدا🥺🥺عزیزم ب خاطر دخترتون دعوا نکنید کوتاه بیاید گناه دارهروان بچه ها خیلی زود نا آروم میشه مگه ...

منم دلم نمیخاد بگم یعنی تا حالا نگفته بودم هر دفعه همسرم زنگ میزد با توهین و دادو بیداد به خانواده ام می‌گفت 

من همیشه قایم میکردم اما الان قضیه فرق داره آنقدری تو فشارم که نمی‌دونم چیکار کنم همیشه با بچه تو خونه تنهام هروز هروز دعوا از هرکسی پشت سرش هر حرفی میزنه میاد زندگی رو به کام من تلخ می‌کنه چاره ای ندارم  

چرا انقد پدرت روت تسلط داره؟ پدر من هفته ها ازم خبر نداره مشکلی نداریم اما ازدواج کردم دیگه کاریم ...

پدرم با برادرمم همینه . اونا شغلشون با پدرم یکیه اما من زندگیم جداست یکم رژ غلیظ بزنم گیر میده شب بخام رانندگی کنم برم امام زاده گیر میده که زنای ناخلف میرن شبا  حالم از زندگیم بهم میخوره  مخصوصا وقتی دعوای منو همسرم می‌فهمه میگه فقط جدا شید وسلام یا بمون تحمل کن چرا همسرت شلوار لی میپوشه 

چرا پدر شوهرت به پسرش کمک نمیکنه همسر منم به شدت حساسه حتی روی شلوار پوشیدنش که بابام تو روی همسرم گفت همسرم خیلی با من دعوا کرد