2777
2789
عنوان

دانشگاه رفته ها فقط بیان

59 بازدید | 11 پست

یکم راجب دانشگاه آزاد میگین که‌چطوره؟

یکسال پشت موندم تجربی هیچی نشدم

میخوام برم ازاد ولی نمیدونم چه رشته ای بخونم، چه رشته ای خوبه بنظرتون؟ خیلی سخت نباشه

منم تجربی بودم سه تا کنکور ناموفق کنکور چهارمی دولتی جای خوبی دراومدم ولی کنکور آخری رو رشته دیگه ای ...

من دیگه نمیکشم خیلی بد تراز میدن قشنگ💩توش می‌خوام برم آزاد ولی نمی‌دونم چه رشته ای بخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیگه نمیکشم خیلی بد تراز میدن قشنگ💩توش می‌خوام برم آزاد ولی نمی‌دونم چه رشته ای بخونم

منم تراز کنکور اولم ۵۶۰۰ کنکور دوم ۶۱۰۰ کنکور سوم ۶۴۰۰ کنکور آخری که تغییر دادم و یه مشاور کمک کرد و منبع بهم داد۸۵۰۰

منم تراز کنکور اولم ۵۶۰۰ کنکور دوم ۶۱۰۰ کنکور سوم ۶۴۰۰ کنکور آخری که تغییر دادم و یه مشاور کمک کرد و ...

ترازمو دیشب دیدم ۴۶۰۰ شده بودم💔

میخوام آزاد برم

چه رشته ای خوبه؟

خوشحالم برات❤️

مظورم اینه منم واقعا ناامید شده بودم اصلا احساس سردرگمی میکردم حتی بنظرم به نوعی میتونم بگم شاید افسرده هم شدم اما امیدم قبولی تو جایی بود که هم پولی دربیاد ازش هم مدرکی بگیرم آینده شغلی داشته باشم

مظورم اینه منم واقعا ناامید شده بودم اصلا احساس سردرگمی میکردم حتی بنظرم به نوعی میتونم بگم شاید افس ...

میفهمم چی میگی ولی من دیگه توان پشت موندن ندارم تو خونه ما اصن نمیشه درس خوند

هر رشته‌ای که از واحد و درساش بدت نمیاد و دوست داری دربارش حرف بزنی و کنجکاو شی

من زبان خوشم نیومد ولی مکالمه و ارائه و ایناش میترسم جلو جمع سوتی بدم خیلی بلد نیستم

میفهمم چی میگی ولی من دیگه توان پشت موندن ندارم تو خونه ما اصن نمیشه درس خوند

منم خیلی سخت بود چون خونمون خیلی دلگیر هست مثل گاوصندوقه پنجره ای نداره که منظره خیابونی چیزی ببینی نوردهیش ضعیف بود خیلی درس خواندن سخت بود چون خودم روحیه خراب شده بود 

من زبان خوشم نیومد ولی مکالمه و ارائه و ایناش میترسم جلو جمع سوتی بدم خیلی بلد نیستم

خود من از ارائه و اینا میترسم اما باوجود ترس ریسک میکنم میرم تو دل خطر تا برام عادی بشه