2777
2789
عنوان

پانژل

109966 بازدید | 86 پست

بچه ها اونایی که پانژل زدن به صورتشون و هم جوشاشون رفته هم جاش بیان بگن تا من امیدوار شم واسه جای جوشام😕

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ابان يه شب درميون پانژل و كترل ميزنم بهتر شده خيليي 

جوشاتون بهتر شده؟ جاهاش چی؟

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
پانژل چیه اگ خوبه تا ماهم بزنیم

پانژل یه لایه بردار قویه که میگن هم جوشهای زیر پوستی و سر سیاه و کلا جوش رو از بین میبره و جاشونم از بین میبره

جوشاتون بهتر شده؟ جاهاش چی؟

اره خيلي بهتر شده البته به تجويز دكتر من زدم اول جوشا خيلي پر رنگ و بد ميشه جوري كه ميخاستم دارو هارو بندازم دور ولي تو يه هفته بهتر و بهتر شد و محو شده بيشترش الان جوش جديد فوقش تو ماه يكي بزنم ولي قبلا هر هفته جوش جديد ميزدم البته پاكسازي هم انجام دادم من

پانژل یه لایه بردار قویه که میگن هم جوشهای زیر پوستی و سر سیاه و کلا جوش رو از بین میبره و جاشونم از ...

خب عزیزم لایه بردار خیلی مراقبت میخاد بعدش شاید برگردن حتی بیشترم بشن لک ها من هیچوقت جرات نکردم از لایه بردار استفاده کنم

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
برا لک هم خوبه

نمیدونم تو تاپیکهای قبلی نی نی سایت سرچ کردم خیلیا نوشتن خوبه خواستم مطمئن شم بعد استفاده کنم