2777
2789
عنوان

خانه پدرشوهر

4041 بازدید | 207 پست

(سلام دوستان لطفا نظرتون رو فقط بگید و سریع گارد نگیرید من فقط نظرتون رو میخوام)

من دو ساله ازدواج کردم طبقه سوم پدرشوهرم نیمه ساز بود ب خاطر مریضی پدرشوهرم خودمون  طبقه سومشو ساختیم و الان اونجا زندگی میکنم 

همسرم موقع مریضی پدر شوهرم چیزی براش کم نزاشت و خودمم تمام ده ماه مریضیشون اونجا موندم و بهشون کمک کردم شاید هفته ی بار خانوادمو میدیم

اما خواهرشوهرم یه هفته بعد سرطان پدر شوهرم عقد کرد و کلا موقع مریضی پدرش یه ماه اخر کار ک پدرش حالش بد شد اومد خونشون 

و بقیه ماه رو خونه مادرشوهرش بود .

ما برای ساخت خونه ماشینمون رو فروختیم و از ماشین پدر شوهرم استفاده می‌کردیم 

مادرشوهرم میگفت چرا ماشین رو برمی‌دارین و مثلا اخر هفته ب همسرم میکفته اکر میشع بریم ده حال و هوامون عوض بشه تو هم گناه داری همش دکتر بودی منم خستم میخوام برم بیرون در میومد می‌گفت اینقدر کیلومتر ماشینو نبر بالا ماشین خراب میشه ماشین بر ندار 

الان مادرشوهرم ب همسرم گفته شوهر خواهرت میخواد طبقه همکفمون رو بسازع 

خیلی ناراحتم از اینکه چرا ب خاطر ی ماشین نمیزاشت ما استفاده کنیم و دعوا راه مینداخت ک چرا استفاده میکنید ک مجبور شدیم چند بار تو زمستون با موتور بریم 

اما الان راحت ی طبقه خونشو ب دامادش داده ک بسازع 

از نظرتون من حق دارم ناراخت بشم ؟

همسرم ب مادرش گفته بعدا سر خونه این کار باعث دعوا میشه یا دامادشون در میاد میکه من اینقدر خرج کردمو اینا 

از نظرتون من حق دارم ناراخت شم ؟

چرا شما ناراحتی؟ دخترشه خب. پولشو میدن خودشون میسازن 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ب خاطر متشین اینقدر مارو اذیت کرد ولی اینقدر راحت خانه رو ب دامادش داد صاحب خونست ولی این ی نوع ...

مگه نمیگی میخاد بسازه؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

طبق سوم که دست شماس،دیگه از چی ناراحتی؟دخترشم حق داره از اون زندگی

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

ب قرآن خواهرشوهرم هشت ما نیومد از پدرش مواظبت کنه به همسرم میگفتم منم می‌خوام برم خونمون مامانمم ببینم به خواهرت بگو ی شب بیاد اینجا زنگ بهش میزد میگفت من کار دارم خودت پیش بابا بمون 

مادرشوهرم میگفت دختر نون خور مردمه نمیشه

اخه ب خاطر متشین اینقدر مارو اذیت کرد ولی اینقدر راحت خانه رو ب دامادش داد صاحب خونست ولی این ی نوع ...

مگه به شماهم خونه نداده؟

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

ب قرآن خواهرشوهرم هشت ما نیومد از پدرش مواظبت کنه به همسرم میگفتم منم می‌خوام برم خونمون مامانمم ببی ...

راست گفته مادرشوهرت

حالا از این ب بعد میاد کنار پدر و مادرش

البته اگر عروس بذاره

مگه نمیگی میخاد بسازه؟

بحثمون اینه چون پدرشوهرم فوت شده بعدا بیاد بگه من اینقدر خرج کردمو این برا منه ما ترسمون اینه به مادر شوهرم گفتیم ولی مادر شوهرم گفته شوهر خواهرت گفته من اینجا رو میسازم مامان بعدا میدم ب خودتون بیاید توس زندکی کنید 🤦🏻‍♀️😅از نطرتون راس میگه