2777
2789

خدا بهت نیرو و توانایی میده . من بارداری دومم توی کرونا بود و تنها بودم حتی همسرم هم توی بارداری زیاد کمکم نبود . مادرم هم یک هفته برای زایمانم اومد ولی چون مریضه عملا کار زیادی نمی تونست بکنه اما خدا کمکم کرد و سپری شد 

انشاالله به سلامتی زایمان کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصمیم گرفتی بارداربشی بسلامتی ...آره من ..تو سن کم باردارشدم تو شهر غریب خیلیم دور بودم  تو سال فقط عیدها میرفتم شهرستان..من فقط واسه زایمان دقیقا آخرای ماه رفتم چون بچه ی اولم بود مادرم همراهی نکرد که بیاد ناچار شدم خودم رفتم ولی دقیقا بعد ده روز از زایمانم که  بتونم از جام بلند شم برگشتیم شهرستان،  چون شوهرم مرخصی نداشت ، ولی خوب نگهداریش و استرس حموم بردن بعد ده روز بشدت ترس داشتم همش میترسیدم لیز بخور ،یا آب بره تو صورتش خفه بشه  ،واکسن زدناش و خیلی چیزها بمرور یاد گرفتم ..ولی خوب کلا بچه بزرگ کردن استرس داره ،ازطرفی شیرینایی داره که همش دوست داری که نی نی یو بخوریش 🤣🤣🤣 لپاش  بگیری فشارش بدی یوقتا بیخودی دعواش میکنی گریه کنه قربون صدقه ش بری یه جیغ ادا اصولایی در میاری وقتی نوزاد  اصلا نمیدونم بعضی اداها چیه وقتی مادر میشی در میاری دلت میره براش 😂😂😂حالا بعد تجربه ش میکنی اینارو ،وقتی چهار دست وپا میره وقتی میتونه تکیه کنه گردنش و نگه داره وقتی اولین بار مامان بابا میگه همش قشنگه کنار ترسایی که مخصوصا یه مادر داره و این ترس ادامه دار حتی وقتی بچه بزرگ میشه ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

خواهر من تک و تنها دوران بارداری رو گذروند اونم دوقلو. استراحت مطلق شده بود. قطعا سخت میگذره ولی میگذره. تمام فکر ما پیشش بود ولی خب یه اقیانوس بینمون فاصله ست.الان به خوبی زایمان کرده خداروشکر. ولی بازم فکر ما پیششه به خاطر نگهداری از بچه ها. یک ماه پیشش بودیم ولی خب الان دیگه خودشه.همسرش و خانواده همسرش هم هستن ولی خب خانواده آدم چیز دیگه ست.خلاصه که خواهرم خودش یه پا قهرمانه و به خوبی از پس همه کار داره برمیاد. یادت باشه که زن موجودیست قدرتمند، اونم زنی که در شرف مادر شدنه.

خواهر من تک و تنها دوران بارداری رو گذروند اونم دوقلو. استراحت مطلق شده بود. قطعا سخت میگذره ولی میگ ...

آخی الهی

واقعا هم سخت بوده براش

یک ماهی که رفتین بعد از زایمانش بود؟

کدوم کشوره خواهرت؟

آخی الهیواقعا هم سخت بوده براشیک ماهی که رفتین بعد از زایمانش بود؟کدوم کشوره خواهرت؟

خواهرم فرانسه ست. یک هفته بیمارستان موندن و بعد رفتن خونه. بچه ها دوازده روزشون بود که من و مادرم رفتیم پیششون. بلاخره یک ماه هم یک ماه بود.ولی خب جدایی از یه طرف سخت بود، از یه طرف سختی بیشتر الانه که میبینم داره کلافه میشه. ولی به هر حال این روزها هم میگذره. امیدوارم روزی برسه که هیچ عزیزی برای زندگی بهتر از شهر و خانواده و وطنش دور نشه

بله من

سخته خیلی سخته.ولی خب میگذره.من همسرم هم کلا خونه نیست.

برای روزهای بعد زایمان پرستار میگیری راحته.ولی در طول بارداری واقعیت هزینه گرفتن پرستار یا کمکی برای 9ماه زیاد میشه.اگه بتونی بگیری مشکلی نیست.ولی خب کمکی نداشته باشی و ویار هم داشته باشی خیلی سخت میگذره.ببخشید واقعیت رو بهت گفتم که مثل من نشی.من در طول بارداری فقط بالا میارم چیزی هم نمیتونم درست کنم وضعیت آهن خونم افتضاحه...