2777
2789
عنوان

چرا با جوجه ها اینکارو میکنن

82 بازدید | 8 پست

واقعا این برام سواله آخه این موجود بیچاره چه گناهی داره که باید از مادرش جداش کنن یا هر کار دیگه ای که میکنن.... بچه باید پیش مادرش باشه حالا میخواد جوجه باشه میخواد انسان باشه میخواد....

یه بارم که دیدم جوجه رنگی هارو چقدر اذیت میکنن که میخوان رنگشون کنن مدام با پرتشون میکنن اینور اونور

آخه این بیچاره معلومه میمیره

واقعا دل سنگی دارن بعضیا...

زن بودن خیلی سخته تو این دنیا باید ب خاطر همه چی غصه بخوری🥲

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندین سال پیش ۲ تا جوجه خریدم و مردن اینقدر گریه کردم که نمیدونین. الانم هروقت جوجه میبینم دلم میخواد یکیشون رو بگیرم ولی نمیتونم و میترسم یه اتفاقی براش بیفته