2777
2789

سی و پنج سالمه

هنوز به بچه که فکر میکنم احساس میکنم آمادگیشو ندارم.هم نگران نتونم از عهده ادب و تربیتش بربیام.هم هنوز دلم میخواد خودمو گرفتار بچه نکنم و برا خودم خوش بگذرونم

از طرفی هم خودم هم همسرم بی نهایت بچه دوست داریم

سنمونم بالا رفته الان بچه بیارم هم سن خودم که بشه من هفتاد سالمه گناه داره خب

شما چطور به این احساس رسیدین که آمادگی مامان شدنو دارین؟چطور قید آزادی و تفریحاتتونو زدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه مادر شدن چه امادگی خاصی میخواد من ازدواج کردم به اسرار های اطرافیان دیگه بچه دار شدیم

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

۲۵سالم بود ک مادر شدم

درسته مسئولیت سنگینی روی دوشم هست 

ولی دو سه سال اولش یکم سخته 

تا بزرگ شد و غذا خور شد و تونست ب زبون بیفته دیگه پایه ثابت بیرون رفتنهامون شده 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اتفاقا من شوهرم میگفت فعلا نه

من میگفتم ن الان

تو ۲۱ سالگی بجه دار شدم

سختم بود ولی شیرینم بودن

الان۴۰ سالمه پسرم ۱۸

دخترم۱۴

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

من خودم بچه آخری خانواده هستم و اختلاف سنی با پدر و مادرم  زیاده واقعا اذیت میشم از این اینکه دارن پیر میشن . مریض میشن . خیلی بده .‌خودم فوقش تا ۳۵ سالگی نینی بیارم  بعدش اصلا نمیارم.  چون نمیخام  اون بچه اذیت بشه

‌‌‌