2777
2789

1_ میشه چله حق شناس رو هر روز مثلا ساعت ۱۰ صبح بخونم؟ ( سوالم اینه کلا میتونم صبح بخونم یا باید بعد از اذان ظهر باشه؟)

۲_ من خودم اون ۴۰ روز موسیقی گوش نمیدم ولی اگه جایی موسیقی گذاشتن چله باطل میشه؟

اره میتونی 

نه عزیزم باطل نمیشع

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال اول چله کلا اینکه قبل غروب باید خونده بشه خب 

سوال دوم موسیقی کلا حرام در اسلام به غیر دف زدن چیزهای تو شادی میخونن اون فرق میکنه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

برا من اتفاقی چهارشنبه بود، حتما که نه ولی بهتره چهارشنبه باشه

من تصمیمم اینه که اون ۴۰ روز رو قرص بخورم و هر روز صبح زود قبل از اینکه خانواده بیدار بشن بخونم

در مورد حجاب و دروغ و غیبت و موسیقی هم کامل رعایت میکنم. اما در مورد اینکه اگر جایی غیبت بکنن من یهو بشنوم نمیدونم چیکار کنم؟

اگه جایی یهو موسیقی پخش کنن چی؟

دیگه اون مشکل از شما نیس میتونی دوربشی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من تصمیمم اینه که اون ۴۰ روز رو قرص بخورم و هر روز صبح زود قبل از اینکه خانواده بیدار بشن بخونمدر مو ...

شما توغیبت شرکت نکن، اونکه به گوشتون میخوره و خارج از اراده ی شماست دیگه گناهش پای شما نیست، ان شاالله حاجت روا بشید

این قبله را دوباره بچرخان، تا گوشه ی مخالف هستی...