2777
2789
عنوان

دختر عموم میخواد اسمشو عوض کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 20 پست
حالا مثلا اسمش زهرا باشه چی میشه ؟من نظرم اینه که آدم باید تو زندگی دنبال ارزش ها باشه تا خودش رو رش ...

به زور گذاشتن میگه هر موقع یادم میاد عصابم بهم میریزه دوست دارم آرامش داشته باشم نه اینکه هر موقع صدام میزنن حرص بخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اسم فاطمه و زهرا میگن خیلی سخت میگیرن این دوتا اسمم فراوانی زیادی داره میگن اون اسمی که انتخاب میکنید باید فراوانیش بیشتر از اسم فعلی باشه

البته باید شاهد ببرید و استشهاد جمع کنید که کارین صداش میکنن به کارین میسناسنش سخته ولی احتمالا دادگاه قبول کنه

هر اسمی رو میشه عوض کردالبته خب نظر قاضی دخیلهمن از دوتا قاضی شنیدم که ما اصلا ب کسی کاری نداریم و ه ...

عزیزم من اسمم میناست خو خانه همه به این اسم میشناسن ولی موقع تولد پدرم اسم مذهبی برام گذاشته که فقط تو مدرسه به اون اسم معروف بودم. بارها بخاطر دو اسمی مشکل خوردم الان میخوام عوض کنم ثبت احوال گفت نمیتونی برو دادگاه ولی شنیدم خیلی اذیت میکننو یا باید وکیل بگیرم.

من پول وکیل ندارم ولی نمیدونم برم کدام قسمت دادگستری و چه بنویسم که جواب رد بهم ندن. اسمم مذهبی هست اما زیاد نیست و خیلی کسی نمیدونه این اسمم را.