2777
2789
عنوان

میگم شما باشید چی میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 41 پست

بنظرم واسه خودت یه شغل پیدا کن حتما 

نه بخاطر اینکه مادر اون گفته 

اگه مادرش جلو خودت گفته ک بنظرم کلا ازدواج نکن باهاش

برای این میگم شغل داشته باش که خیلی خوبه دستت تو جیب خودت باشه یه جور امنیت و پشتوانه داری همیشه

بگو آره درسته دختر باید کار کنه پسرم باید تو کارای خونه به خانومش کمک بده هردو باید باهم صددرصدِ زندگی رو بگیرن دستشون

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگ شاغلم باشم بخاطر این حرفاش استعفا میدم ک ثابت کنم اهمیتی ولسم ندارهاز دستور دادن و گیر دادن مت ...

من خودم کار هنری انجام میدم ولی ثابت نیست کارم. ولی از این که مادرش هی تکرار میکنه بدم میاد

بنظرم ولش کن اینطور که پیداس خسیسم هست😐تو شاغلم بودی این پولای تورو ازت میگرفت

حتی بهم گفته بود طلا هم نمیتونم بخرم فقط نقره

یا مثلا میگفت تو خودت باید رو خودت سرمایه گذاری کنی 

ولی خب از ۱۰۰ درصد رسیدم به ۳۰ درصد 

چون ی سری رفتارای دیگه تو حضوری دیدم از خانواده ش کلا نظرم عوض شد

بگو آره درسته دختر باید کار کنه پسرم باید تو کارای خونه به خانومش کمک بده هردو باید باهم صددرصدِ زند ...

کلا پسره و خانواده ش فقط میگن کار

کلا فقط پول در میارن ولی فقط جمع میکنن

حالا کاری به این ندارم ولی هی دستور و تکراری که بهم میکنن واقعا بدم میاد

بنظرم واسه خودت یه شغل پیدا کن حتما نه بخاطر اینکه مادر اون گفته اگه مادرش جلو خودت گفته ک بنظرم کلا ...

من خودم کارهای هنری انجام میدم ولی ثابت نیست کارم ولی خب راضیم ازش

ولی اونا همین کارمم قبول ندارن

کلا پسره و خانواده ش فقط میگن کارکلا فقط پول در میارن ولی فقط جمع میکننحالا کاری به این ندارم ولی هی ...

بنظرم دیگه بهش فکرنکن یعنی چی فقط کار

آره حق داری وقتی همش بگن آدم حساس میشه

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

خوب من حتما تا اون موقع ی شغلی دارم مادرش حق داره

از چه نظر حق داره؟

اینکه دستور میده و گیر میده حق داره؟

از اول آشنایی گفت تا آخر

من خودم کارای هنری انجام میدم ولی ثابت نیست کارم. بعدش مادر و پدر من به من گیر نمیدن این گیر میده

❤️❤️❤️

❤️

میگن اینو 👍بگیر شما دستت تا من با پسرت سنگامو وا بکنم بهتر خودت برو سرکار به قرون نشون پسره نده

کلا اینا تمرکز اصلی شون تو کاره 

اصلا به کارای خونه و این‌چیزها اهمیت نمیدن فقط کار بزرگم که فقط پول در بیارن. حتی وقت برای بیرون رفتن و سرگرمی هم نمیزارن.

مادره از اول تا اخر هی گفت دختر خانم شاغل نیستن چرا شاغل نیستن