2777
2789

منظورم کشورهایی مثل آلمان و آمریکا و کانادا است. تو کدوم هاشون با آسیایی ها (مثلا ایرانی ها یا عرب ها) رفتار بهتری دارن؟ 

با این دسته گلی که ورزشکارامون به اب دادن فکرکنم دیگه همین مردم اسیا هم قبولمون نداشته باشن😑

خوب اون رو که نمیشه تعمیم به کل داد. توی هر ملتی یک سری متجاوز و قاتل و جنایتکار است. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر سه تاشون خوبن چون به مهاجرها عادت کردن و گارد کمتری دارن

این خبرایی که به خصوص در مورد آلمان و فرانسه است راسته؟ اینکه واقعا مردم نژادپرستی دارن و رفتار خوبی با مهاجرین ندارن خیلی هاشون. 

این خبرایی که به خصوص در مورد آلمان و فرانسه است راسته؟ اینکه واقعا مردم نژادپرستی دارن و رفتار خوبی ...

فرانسه رو نمیدونم ولی خب تو آلمان نژادپرستی کمه 

همه ی کشورا نژاد پرستی هست حتی همین ایرانش 

ولی خب با ایرانی ها شنیدم خیلی مشکلی ندارن 

با عرب ها یا افغان ها بیشتر درگیرن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
با این دسته گلی که ورزشکارامون به اب دادن فکرکنم دیگه همین مردم اسیا هم قبولمون نداشته باشن😑

وای دیدی...بیچاره ایرانی هایی که اونجا زندگی میکنن..تو تلوزیونشون هم اعلام کردن....همینجوری کره ایا به خارجی ها اهمیت نمیدن دیگه بعد این اتفاق کلا آبرمون رفت....

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

فرانسه رو نمیدونم ولی خب تو آلمان نژادپرستی کمه همه ی کشورا نژاد پرستی هست حتی همین ایرانش ولی خب با ...

فکر نکنم به ملیت خاصی ربط داشته باشه. خیلی از المانیا کلا نژادپرستن، چه با سیاهپوستا، چه عربا، چه ایرانیا، چه افغان ها، چه حتی کره ای ها و چینی ها. 

فکر کنم کانادا و سوئد و نیوزیلند خوبن با مهاجرین 

فکر نکنم به ملیت خاصی ربط داشته باشه. خیلی از المانیا کلا نژادپرستن، چه با سیاهپوستا، چه عربا، چه ای ...

نه راستش اتفاقا همچنان رنگ پوست براشون مهمه 🥲 و خب اونا وقتی دزدی و خشونت از یه گروهی بیشتر ببینن نسبت بهش بدبین تر میشن 

ولی در کل توی اروپا وضع آلمان بد نیست چون اونجا مهاجر زیاده 

کانادا و آمریکا هم که خوبه قطعا 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
این خبرایی که به خصوص در مورد آلمان و فرانسه است راسته؟ اینکه واقعا مردم نژادپرستی دارن و رفتار خوبی ...

من فک کنم ژاپن، ایتالیا،سوئد،دانمارک اینا بهتر باشه

آلمان کانادا آمریکا پر مهاجر و پر تبعیض

مکن ز غصّه شکایت که در طریق طلب/ به راحتی نرسید آن که زحمتی نکشید. 🍃

خارج از ایران، اسیایی بیشتر منظورشون کشورهایی مثل چین و ژاپن و کره و ...است. ایران و کشورهای عربی را بیشتر تحت عنوان خاورمیانه ای می شناسند. 

بعضی از کشورها مهاجر پذیرتر هستند و رفتارشون بهتر هست مثلا امریکا، کانادا، انگلیس، المان...ولی در کل رفتار با مهاجرها در چند سال اخیر، خیلی تغییر کرده. علتش هم بیشتر به خاطر ورود تعداد زیاد مهاجر در حدود سال ٢٠١٥ هست که مشکلات زیادی برای مردم خود اون کشورها ایجاد کرد و همینطور بروز مشکلات اقتصادی که بعد از کرونا و بعدتر با جنگ روسیه شدت گرفت. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خارج از ایران، اسیایی بیشتر منظورشون کشورهایی مثل چین و ژاپن و کره و ...است. ایران و کشورهای عربی را ...

من واقعا حوصله ی نژادپرستی و اینجور چیزا رو ندارم. دوست دارم اگه بعدا به کشوری مهاجرت کردم حداقل رفتار اکثریت مردمش خوب باشه (نمیگم صد در صد چون قطعا هیچ جای دنیا نمیشه). چه کشورهایی اینجورین بیشتر؟ 

من واقعا حوصله ی نژادپرستی و اینجور چیزا رو ندارم. دوست دارم اگه بعدا به کشوری مهاجرت کردم حداقل رفت ...

نمی دونم. حداقل اروپا این نژاد پرستی وجود داره، هر چند علنا به خاطر غیر قانونی بودن نمی تونند بروز بدن، ولی زیر پوستی وجود داره. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم