بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
با این دسته گلی که ورزشکارامون به اب دادن فکرکنم دیگه همین مردم اسیا هم قبولمون نداشته باشن😑
وای دیدی...بیچاره ایرانی هایی که اونجا زندگی میکنن..تو تلوزیونشون هم اعلام کردن....همینجوری کره ایا به خارجی ها اهمیت نمیدن دیگه بعد این اتفاق کلا آبرمون رفت....
درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉
خارج از ایران، اسیایی بیشتر منظورشون کشورهایی مثل چین و ژاپن و کره و ...است. ایران و کشورهای عربی را بیشتر تحت عنوان خاورمیانه ای می شناسند.
بعضی از کشورها مهاجر پذیرتر هستند و رفتارشون بهتر هست مثلا امریکا، کانادا، انگلیس، المان...ولی در کل رفتار با مهاجرها در چند سال اخیر، خیلی تغییر کرده. علتش هم بیشتر به خاطر ورود تعداد زیاد مهاجر در حدود سال ٢٠١٥ هست که مشکلات زیادی برای مردم خود اون کشورها ایجاد کرد و همینطور بروز مشکلات اقتصادی که بعد از کرونا و بعدتر با جنگ روسیه شدت گرفت.
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
خارج از ایران، اسیایی بیشتر منظورشون کشورهایی مثل چین و ژاپن و کره و ...است. ایران و کشورهای عربی را ...
من واقعا حوصله ی نژادپرستی و اینجور چیزا رو ندارم. دوست دارم اگه بعدا به کشوری مهاجرت کردم حداقل رفتار اکثریت مردمش خوب باشه (نمیگم صد در صد چون قطعا هیچ جای دنیا نمیشه). چه کشورهایی اینجورین بیشتر؟