من یه هفته اس شبا نمیتونم بخوابم و نهایت ساعت ۷ صبح خوابم ببره اونم بخاطر مدرسه ساعت ۹ بیدار میشم و نه شب و نه ظهر خواب میبره و بدنم هم خسته اس و هم خوابم نمیبره ولی اصلا چشمام سنگینی نمیکنه علت خاصی داره؟؟
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اگه میدونی از استرس هست که کنترلش کن دیگه خوابتم خوب میشه
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
غروب یک غذای پر از سیر همراه با دوغ بخور . یک غذای چرب بخور . طی روز به هیچ وجه قهوه نخور . موقع خواب دمای اتاق باید مناسب خوابت باشه نه گرم نه سرد . ناراحتی روحی ایجاد مزاحمت در خواب میکنه . اختلال هورمونی . یک هفته قبل پریود خواب بهم میریزه
من کلا مشکل استرس دارم جوری که معده ام عصبی شده و الان زده به خوابم متاسفانه و نمیتونم کنترلش کنم
چرا نتونی عزیزم سعی کن درسته که یکباره همه مشکلاتت حل نمیشه اما اینطوری نگو که نمیتونم. اولین کار اینه که تو ذهنت درخواست سلامتی داشتع باش بعدم مرحله به مرحله براش تلاش کن موفق باشی❤️