2777
2789
عنوان

دکتر مهناز نیاکان و ناجحه صافی و بیگی شاه

| مشاهده متن کامل بحث + 8316 بازدید | 29 پست
میشه خواهش کنم هرکدومتون ک انلاین شدین جواب منو بدین خیلی واجبه ک برم پیش نورصادقی مریضشم نبودم تعری ...

سلام عزیزم.من درباره نوری صادقی اطلاعاتی ندارم...پیش دکتر آشوری میرم دکتر بدی نیس .تعریفشو از مسولین ازمایشگاه شنیدم و چند نفر دیگه شنیدم...اما اگه مردبودن پزشک برات مهم نیس.دکتر علم الان نوبت میده واسه دو سه هفته دیگه پیش علم نوبت بگیر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ زدم ب دکتر علم اصلا نوبت بم نداد توروخدا اگ دکتر دیگ ای میشناسی بگو امرو واجبه ک برم دکتر  

ببخشد نمیدونم چرا نی نی سایت اجازه ورود با گوشی رو بهم نمیده...دیر پیامتو دیدم.من از اول بارداری پیش آشوری میرم خواستم پزشکمو عوض کنم ولی بازم چون  از مسول ازمایشگاه و چند نفر تو سونو گرافی شنیدم کارش  و تشخیصش خوبه تو ورامین پیشش رفتم  و راضی ام به نظرم شما هم فعلا برو تا پزشکی که دوس داری پیدا کنی.من چون جدیدا ساکن ورامین شدم خیلی نمیشناسم پزشکارو....تعریف لطیفی مقدمم شنیدم ولی تو ورامین نیس شهر ری..دکتر علم هم منشیش بهم گفته بود واسه اردیبهشت نوبت میده

چرا عزیزم کاش دلیلش رو بگی بم ینی خوب نیس؟؟؟،،

والا دکتر علم من از تعریفهای زیادی که ازشون شنیدم رفتم تحت نظرشون،من پیش ایشون طی شش هفته پنج بار سونو شدم سه بار شکمی دوبار واژینال،میکفتن ساک حاملگی هست ولی از جنین خبری نیست باورتون میشه حتی اینو درنظر نمیکرفت که ممکنه لقاح دیر صورت گرفته باشه و هر سری میرفتم پیشش منو‌سونو میکرد و میگفت باید تا الان جنین باشه و از روز پریودم حساب میکرد ،من دوماه قبل از بارداریم دکتر اشوری برام چکاب قبل بارداری نوشتن ازمایش که دادم غلظت خون داشتم که آشوری بهم اسپرین داد و کفتن باید هرشب بخورمو و حتی اگر باردار شدم باید بخورم من بخاطر اخلاق تند اشوری همینکه باردار شدم رفتم پیش دکتر  علم، ایشون هم که با اون دستگاه سونوی قدیمیشون منو هی سونو میکردن بار اخر که سونو شکمی کرد ندید سونو واژینال هم کرد ندید آخرش منو فرستاد سونوگرافی دکتر محمد و گفتن برید اونحا سونو بشید ،اونحا که سونو شدم جنین دیدن و طبق سونوی دکتر محمد من شش هفته و یک روز بودم جنین هم ضربان داشت اابته اونحا هم واژینال کردن تا جنینو دیدن ....ضمنا با اینکه دکتر گفته بودم غلظت خون دارم و اسپرین باید هرروز بخورم ولی  برام برای دوهفته گفتن یک روز در میون بخور،ی سری که رفتم پیشش بهشون گفتم هنوز همون ی روز درمیون آسپرین بخورم گفتن نه شما باید هرروز بخوری گفتم دکتر شما خودتون بهم گفتین و تو دفترچم زده بودین یک روز درمیون ی لحظه مکث کرد گفت لابد شما گفتی معده درد داری من این حرفو‌زدم در صورتیکه من اصلا حرفی از معده درد نزدم....خلاصه اینکه یک هفته بعداز سونویی که برام انحام دادن یعنی تو‌هفت هفته و یک روز افتادم به لک و خونریزی چ سقط شد😔

اخه پس تو این ورامین خراب شده کدوم دکترش خوبه 😢😢😢😢

چی بگم والا.... ولی از من میشنوی پیش علم نرو،درسته دکتر اشوری اخلاق خوبی نداره ولی به نط م از علم بهتره

اصلاااااا پیشش نرید انقدر دکتر شفففت و شلیه ما دوتا بودیم با دختر خاله شوهرم رفتیم پیشس دختر خاله شوهرمو که ناقص کرد کلا منم بچمو‌کشت بچه سالممو هی میرفتم پیشش میگفتم درد دارم اصلا توجه نمیکرد میرفتم جای دیگه میگفتن بروپیس دکتر خودت پروندمم نمیداد انقدر دیر زایمانم کرد بچم‌مدفوع خورد چهارده روز تو ان ای سی یو بیمارستان مردم بود هفتاد میلیونم ازم گرفتن بچمم ربشو پاره کردند کشتن ...تورو خدا بیمارستان مردم نریپ قدیما خوب بود نررررید انقدر کثیفه سه ماه زایمان کردم هنو ادم نشدم از عفونت😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سیسمونیمومیبینم جیگررررررم میسوزه قاااتلن قاااتل

عزیزان دکتر مهناز نیاکان قاتل هستن تا دکتر اگر برید و پرونده پزشکیشو ببینید بیشتر بچه میکشن تا بدنیا بیارند ... من سی و هفت هفته بودم عی رفتم گفتم درد دارم اصلا اعتنا نکرد بچم مدفوعشو خورد و چهارده روز تو دستگاه بود و مرد من دوسال گریه کردم ... خدا ازش نگذره ادم بی تجربه .... واقعا نرید پیشش