2777
2789
عنوان

این مرد هول رو گزارش بزنید عکس

1115 بازدید | 87 پست

نمیدونم چرا تو این سایت انقد ب مردای هول و هیز بها داده میشه این اقا بارها تو تاپیکهای مختلف مزاحمت ج نسی برای من ایجاد کرده صدبار نی نی یارو تگ کردم اصلا بروی خودش نیورد و اجازه میده مرتبا توهین بشه میدونم اگر تعلیقی یا توهینیم باشه برای منه مهم نیست اسم ایدیش رو میزارم لااقل مزاحم دختر و زنای مردم نشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ادب اخلاق فکرش نکن ملت رد دادن

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا کاربری دوم همون مردای مثلااا با شخصیت هستن که خانوما میان ازشون دفاع میکنن

دقیقا حالا اسکرین از پستای دیگش دارم ک پر از حرف زشته صدبارم نی نی یارو تگ کردم چیزیش نشد فقط گستاخ ترش کرد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ادب اخلاق فکرش نکن ملت رد دادن

اینا معلومه بی خانوادن ولی واقعا زورم میاد حالا من یبار ب همین گفته بودم زر نزن سریع نی نی یار انلاین شد تهدیدم کرد ب تعلیقی اما این حرف جتسی میزنه و اکین باهاش

نی نی یار تگ کن همینجا

تگش میکنم ولی میدونم اون چیزیش نمیشه تهدید برا منه

@niniyar‍  

خیلی مریضن عوضیا،اینا غیرت و مردونگی حالی شون نیست وگرنه برا زن و دختر مردم اینجوری مزاحمت ایجاد نمیکردن

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘