2777
2789
عنوان

پارتنرم میگه با رفیقت کات کن🥺

262 بازدید | 30 پست

سلام وقتتون بخیر . من یه دوستی دارم از بچگی باهم بزرگ شدیم ب شدت تو رفاقت مهربون و بامعرفته و کم نزاشته تاحالا ولی خیلی ببخشیدا تو زندگی خودش ه … رزه اس با خیلیا ارتباط داره ج … نسی برای پول و پارتنرم حالا میگ اگر قصدت با من ازدواجه قید دوستیتونو بزن و اینکه من رفیقی جز این دختر ندارم و از بچگی باهام بزرگ شده🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور میگی تو پاکی وقتی رفیقت اون بوده؟

نگید بهم ربطی نداریم چون آدما با آدمای شبیه خودشون میگردن

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

در شان خودت هست با همچین ادمی بگردی؟

میگن بگو دوستت کیست تا بگویم کیستی

دوستای هرکس نشون دهنده شخصیت خود اون ادمه

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

چطور میگی تو پاکی وقتی رفیقت اون بوده؟نگید بهم ربطی نداریم چون آدما با آدمای شبیه خودشون میگردن

ما همسایه بودیم چجور این حرفو میزنی وقتی خاهر و برادر هم باهم متفاوتن و اینکه این چیزا رو بمن نمیگفت تازه بهم گفته این مسائلو 

دختری که دوستش و به خاطر پسر میفروشه🙂

من نفروختم اومدم از اینجا سوال بپرسم کار درست چیه کاری ندارم تو زندگی خودش چ کارایی کرده ولی هیچوقت ن ب من گفته این کارا رو کنم ن تو رفاقت گذاشته

من نفروختم اومدم از اینجا سوال بپرسم کار درست چیه کاری ندارم تو زندگی خودش چ کارایی کرده ولی هیچوقت ...

ببین من خودم کسیم که دوستم بعد از ازدواج من و بیخیال شد و ببین دلم خیلییی شکست اگه دل شکستن واست مهم نیست کات کن

عزتی که در هیچ است در کم نیست

در شان خودت هست با همچین ادمی بگردی؟میگن بگو دوستت کیست تا بگویم کیستیدوستای هرکس نشون دهنده شخصیت خ ...

خب میگم ک اول ادم پاکی بود یکساله افتاده تو خط این چیزا از وقتی رفته تهران اینطور شده 

حالا من نمیدونم چیکار کنم اخه ب من بدی نکرده تاحالا

ما همسایه بودیم چجور این حرفو میزنی وقتی خاهر و برادر هم باهم متفاوتن و اینکه این چیزا رو بمن نمیگفت ...

خواهر و برادرو آدم انتخاب نمیکنه ولی رفیقو ادم انتخاب میکنه پس شبیه خودش انتخاب میکنه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
ببین من خودم کسیم که دوستم بعد از ازدواج من و بیخیال شد و ببین دلم خیلییی شکست اگه دل شکستن واست مهم ...

اخه بعضی ادمای بلانسبت شما نادان میگن تو ام حتما شبیع دوستتی ک باهاشی و فلان منم ناراحت میشم واقعا اخه این تازه این چیزا رو بمن گفته