2777
2789
عنوان

ببینین بابام چیمیگه چیجوری رفتارمیکنه 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 38 پست
الان میگه اون کسیکه تودوسش داری برای تویه مهره سوختست.. یامیگه بایدمستقل باشی دنیای خودتو بسازی خب ک ...

خب دیگه تو هم داری خودت میگی …وقتی میگه مستقل شو بگو من هنوز راه و روشش و نمیدونم بابا من احتیاج دارم یکی نشونم بده چجوری مستقل بشم کمکم کن به کسی محتاج نباشم و این آدم قوی و مستقل باشم ببین چی میگه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

... منم به یکی دلبسته شدم یعنی خب همکلاسیم بودش بعد خب من تودبیرستانم چون تازه بود بعد احساس بدی بهم ...

خب بعدش چه اتفاقی افتاد 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

دبیرستان با ینفر دوست نباش با همه دوست باشکار درست رو اون میکنه چون اگه با ینفر فقط دوست باشی ضربه م ...

نه واقعا.. دلم میخواست دوست صمیمیم یاشه اخه اگه کسی ازمن خوشش بیاد میاد سمتم دیگه چرا خودمو کوچیک کنم 

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

خب دیگه تو هم داری خودت میگی …وقتی میگه مستقل شو بگو من هنوز راه و روشش و نمیدونم بابا من احتیاج دار ...

نه یعنی مستقل هستم الان همه میدونن 

خب بعدش چه اتفاقی افتاد

یه جواب مبهم بهم داد که اصلا نفهمیدم منو رد کرد یا قبولم کرد 

بعد سال بعدش دوستاش پیگیرشدن گفتن که چرا شمارشو میخواستیو.. 

یه جواب مبهم بهم داد که اصلا نفهمیدم منو رد کرد یا قبولم کرد بعد سال بعدش دوستاش پیگیرشدن گفتن که چر ...

خب بعدش چه اتفاقی افتاد 

خب بعدش چه اتفاقی افتاد

دیگه کاربه جاهای پیچیده رسید... یعنی خب باهمذیگه حرف نمیزدیم من ولی کنکش میکردم مخفیانه یا یکن سردرسو اینا یذره عادی حرف میزدیم بعدمن یه دفترداشتم که درموردش توش نوشته بودمو اینا

میگم دوستانه درخواست بده حرف بزنیم

دیگه کاربه جاهای پیچیده رسید... یعنی خب باهمذیگه حرف نمیزدیم من ولی کنکش میکردم مخفیانه یا یکن سردرس ...

هر جور راحتی عزیزم