2777
2789

همه چی براش می‌خریدم از همه چی بهترینش ....

روز دختر و تولدشو براش جشن میگرفتم جشن رویایی.....

بهترین کادو ها بهترین مسافرت ها می‌رفتیم با هم ....

پایش میشدم پایه :)))

هم رازش میشدم ....همدم ...

پایه دوچرخه سواریا ...پایه تک تک خنده های از ته دل میون مردم شهر ...پایه تموم بدو بدو های تو خیابون ....پایه تموم شیطنتا 🥺

درست عین یه ملکه بزرگ میشد ..... 

نمیشذاشتم هیچوقت احساس کمبود محبت کنه ..

یادش میدادم مغرور بودنو اما در عین حال مهربون بودنو ....

یادش میدادم هیچوقت نبخشه ...

یادش میدادم گرگ بار بیاد ....

قوی بار بیاد هدف داشته باشه .... 

به بهترین جاها برسه ...

یادش میدادم خودش انتخاب کنه ....

یادش میدادم که احترام متقابله ! حرمتتو نگه نداشتن توام بذار کنار طرف هر کی بود ،بود شو حتی اگه مادرت بود 

کاری میکردم ازم یاد بگیرن چطور رفتار کردن با یه دخترو !چطور بزرگ کردنشو !

یادش میدادم بتونه حقشو بگیره از زندگی .یادش میدادم بتونه گلیمشو بتونه از اب بکشه بیرون ....

دختر من لیاقت داره بههه بهترینا برسه چون لیاقتش بیشتر از ایناس ....

این دلنوشته برای تویی که یه روز قراره  زندگی من بشی دختر قشنگم 🙂❤️

تو الماس منی🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش دختر من تو همچین موقعیتی بزرگ میشد

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

من که چنین مادری نداشتم. دخترم برام مهم نیست میخواد برام چیکار کنه اصلا آنقدر مایه بزارم. بیخیال بابا. فقط به فکر خودت باش دخترت باور کن یه دوست پسر بیاد تو زندگیش تو رو کامل فراموش می‌کنه