2777
2789
عنوان

دعوا سر نظرات و باورهامون

39 بازدید | 5 پست

تا زمانی که کسی به باور ها و نظرامون توهین نکرد نباید به باور ها و نظرات بقیه توهین کنیم 

اما اگه کرد بنظرم هر چیزی حلاله 

(حالا میگم حلاله نه اینکه بگیری بکشیش ها اینو قابل توجه بعضی ها میگم که الان میان کامنت میزارن وای خدا یعنی چی هرچی حلاله و فلان )

😐

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی شده عزیز جان؟

چرا وقتی کسی مخالف نظراتمونه باید بحث کنیم. ؟ کاملا با شما مخالفم 

باید رها بشه چرا خودمون و اذیت کنیم

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

چرا وقتی کسی مخالف نظراتمونه باید بحث کنیم. ؟ کاملا با شما مخالفم باید رها بشه چرا خودمون و اذیت کنی ...

من نگفتم بحث کنیم گفتم اگه کسی توهین نکنه نباید توهین کنیم اما اگه کسی اینکارو انجام بده توهین کردن ماهم به اون موردی نداره 

من نگفتم بحث کنیم گفتم اگه کسی توهین نکنه نباید توهین کنیم اما اگه کسی اینکارو انجام بده توهین کردن ...

درسته