2777
2789
عنوان

همسرم خیلی سنگدله

121 بازدید | 5 پست

یه ماهه عروسی کردیم فقط به فکر خودشه با اینکه ازش سرم ولی اونقدرا بهم اهمیت نمیده مثلا امروز پیشش گریه کردیم گفت میرم سرکار میام حرف میزنیم، وقتی هم ک میاد از ساعت 12 میگه بریم بخابیم ، یکم ک سرما میخوره یا من سرما میخورم جاشو جدا میکنه ، مثل قبلنا زیاد اهمیت نمیده فقط به فکر خودشه چیکار کنم ، و به همه چی گیر میده با اینکه دوستی ندارم میگه خیلی رفیق بازی خیلی تنهام و کسی رو ندارم ک ب خونمون بیاد وقتی سرمو با گوشی گرم میکنم میگه بزار زمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه تایپیک زدن اینجا هیییییچ دردی ازت دوا نمیکنه زیادم تایپیک بزنی دیگه کسی جواب نمیده 

به جای این یه بار از همسرت خواهش کن بیاد بشینه به حرفات گوش بده 

منطقی حرف بزن 

بدت نیاد الان چرت و پرت گفتی ای گریه کردم رفت سر کار شوهرای خیلیاااااااااا اینجوری حتی شوهر خود من فیبم ترکی زیاد نبین تا دختره گریه میکنه شوهره میخواد خودشو فدا کنه اینجا از اون خبرا نیست 

درسته یک ماهه ازدواج کردی این عادیه تا وقتی عادت کنی یکمی طول میکشه 

روح ما زنا خیلی نیاز به محبت از طرف همسر داره 

ولی اونام حالا به هر دلیلی زیاد توجه نمیکنن 

همسر من خیلی مغروره تو این حالت از وقتیم بچه دار شدیم 

دیگه اون جمله های عاشقانه کلاااااا از یادش رفته 

اس ام اس هم فرستادنی جوابمو نمیده 

من دیگه عادت کردم 

اما عوضش هر وقت پول بخوام میده 

هرررر چی دلم بخواد برای خوردن از هر کجا پیدا بشه می‌خره میاره

گاهی مردا محبت کلامی ندارن با رفتار نشون میدن

من هزاران بار بهش گفتم بهم توجه کن باهام حرف بزن با حرف دعوا هر چی 

اما یکی دو روزی خوب میشه دوباره روز از نو روزی از نو

از صب میره سر کار تا شب 

دیگه حوصله ای هم براش نمیمونه 

من بعد دو سه سال دیگه فهمیدم این اینجوریه دیگه کاریش نمیشه کرد 

خودتو لوس نکن 

جوریم رفتار نکن که حس کنه این نباشه تو فنا میری 

حرفاتو منطقی بزن 

بگو دوس دارم باهم حرف بزنی توجه کنی بهم 

بدون گریه کردن 

مردا از زیاد گریه کردن زنا خوششون نمیاد انگاری که خیلی ضعیفی 

تو خودت فک کن هی یه کسی جلوت گریه کنه خسته نمیشی

دلت میخواد یه مردی که سنگدله و فقط به فکر خودشه عوض شه؟ نمی‌شه زور کرد. یا شرایطو قبول می‌کنی یا باید ببینی به دردت می‌خوره یا نه. اگه حرف زدنش فایده نداره، شاید باید کم‌کم فاصله بگیری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!