2777
2789

همسرم موهاش خیلییییی ریخته پوست سرش کاملا پیداست 

هرچی دکتر رفتیم زیاد تاثیر نداشت 

یهو اینجوری شده 

مشهدیم دکتر خوب اگر میشناسین یا دارو خاصی

والا من پسر خالم کچل مطلق بود خیلی اونم رقت پیگیری کرد رفت طب اسلامی براش حجامت سر انجام دادن حداقل تو یک سال تمام تحت نظر پزشک خودش بود و موهاش داره در میاد نمیدونم حالا دیگ رو بقیه جواب بده یانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من پسر خالم کچل مطلق بود خیلی اونم رقت پیگیری کرد رفت طب اسلامی براش حجامت سر انجام دادن حداقل ...

میشه بپرسی کجا و چطوری انجام داده؟!

خدا خیرت بده

میشه بپرسی کجا و چطوری انجام داده؟!خدا خیرت بده

ببین یادمه پارسال باهم میرفتیم حجامت سر تو شهر ری درمانگاه نرجس خاتون کلا یچیزی هست که زیر نظر طب اسلامی یسری پرهیزی غذایی داد ولی خدایی باید مراعات کنه همسرتون دیگ این داشت ازدواج می‌کرد براش مهم بود موهاش طبیعی خودش باشه و اینا یسالی طول کشید تا این روند درمان پیش بره ولی خداروشکر الان موهاش داره درمیاد بنظر من اول ریشه کچلی و باید پیدا کرد تا درمان شروع بشع 

ببین یادمه پارسال باهم میرفتیم حجامت سر تو شهر ری درمانگاه نرجس خاتون کلا یچیزی هست که زیر نظر طب اس ...

خوب دکتر ها باید ریشه رو پیدا کنن که نمیکنن🥲🥲

حجامت سر تاحالا نشیده بودم مثل حجامت معمولیه؟