2777
2789

تنها چیزی ک منو ب این زندگی وصل کرده بکی پوله یکی دخترم. ن ک بگم پول آنچنانی باشه ن اصلا. در همین حدی ک ی رفاه نسبی داشته باشیم. نیازای اولیه دغدغمون نباشه. 

خصلتای بدش هم تا دلتون بخاد هست. خیانت بی محبتی بی توجهی. 

میشه یچیزی بگید حالم بهتر بشه؟

گاهی انقد خودمو ناچاره و بیچاره میبینم میگم برم ی بلایی سر خودم بیارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحتم نه عشق دارم نه محبت توی زندگیم حتی بچه ام هم خانواده شوهرمو بیشتر از،من دوست داره

چندسالشه؟ دختر منم پدرشو خانوادشو بیشتر من دوس داره! گاهی میگم الان حالش کنارشون خوبه بزارم بمونه برم کارکنم بعد بزدگ ک شد قطعا خودش حقو ب من میده میاد

اره خب منم دیدم ازشدیگه جایی تو قلبم ندارهولی نمیشه که بچه دارم چجوری جداشمما زنها واقعا بدبختیم

از ضعیف بودن متنفرم. من اگ امروز جدابشم اون بیردن هزار نفر آرزوشونه من جواب سلامشونو بدم. فقط نگران دخترمم

من خودم درآمد دارم ، شغل و خونه و ماشین هم دارم و شوهرم بی تفاوت و سرد و ساکت و کم درآمد.ولی به خاطر ...

گاهی شوهر توی این چیزا مشوق میشه مثلا شاید توی متاهلی ادامه تحصیل دادی و همسرت اجازه شاغل شدن بهت داده و توی خرید خونه و ماشین کمکت کرده 

گاهی شوهر توی این چیزا مشوق میشه مثلا شاید توی متاهلی ادامه تحصیل دادی و همسرت اجازه شاغل شدن بهت دا ...

توی مجردی درس خوندم و شاغل شدم 

خونه و ماشین هم حتی هزار تومن شوهرم کمک نکرده