2777
2789

من خیانت دیدم چندبار. خیلی محبت زبانی از همسرم ندیدم. احساس دوس داشته شدن نمیکنم. بعضی شبا دوباره خواب خیانت میبینم. حتی الانم مطمئن نیستم کجاست و چیکارمیکنه. پاش بیفته روم دست هم بلند میکنه. خیلی هم ب حرف من نیست. 

در عوض از لحاظ مالی رفاه ب نسبت خوبی داریم. دخترم راحته بالاخره روزی یکی دوساعت پدرشو میبینه

ولی واقعا قلبم ازش کنده شده ازش بدم میاد. ولی ضعیف شدم هرچی میخام همت کنم بلند شم اقدام کنم برا جدایی انگار پاهامو قطع کردن

میشه یچیزی بگین هوشیار بشم؟

دلم شریک زندگی میخاد. یکی ک وقتی میرم باهاش تو خیابون استرس نداشته باشم. نهایتا ی مجرد خوشحال باشم بنظرم خیلی بهتره. میترسم اینجور بگذره آخر مریض بشم

ب آخرین دختری ک بهش پیشنهاد داده بود گفته بود زنم افسردست. حالا من انقدددد شاد بودم. خودش و خانوادش آدمای سرکوبگرین

من توی اطراف خودم که دیدم طلاق براشون یه راه نجات و یه زندگی دوباره بود

نمیتونم بگم بهشون سخت گذشت وقتی تو رابطه داشتن فرسوده میشدن

چرا برای خودت حریم و خط قرمز مشخص نمیکنی؟

چرا مشخص نکردی یه فرد مثلا اینکار و کنه برات تمامه

چه بلایی باید سرت بیاد که یه آدم از چشمت بیوفته

اخه دست بزن و خیانت اصلا به هیچ وجه قابل بخشش نیست

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد حرف دل منو زدی. باز خوبه تو رفاه هستی ما همونم نداریم

بنظرم بخاطر دخترت مدارا کن ممکنه طلاق بهش ضربه روحی بزنه

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

من توی اطراف خودم که دیدم طلاق براشون یه راه نجات و یه زندگی دوباره بودنمیتونم بگم بهشون سخت گذشت وق ...

۷ ماهه باردار بودم ک خیانتشو متوجه شدم ! مونده بودم بین زمین و آسمون

طلاق سخت نیست وقتی زندگی متاهلی برای آدم تبدیل به یک کابوس بشه اصلا وقتی آدم شرایط بدی و داره کنار همسرش میگذرونه طلاق یک راه نجات هست اما وقتی میگیم طلاق سخته پس شرایط فعلی من اونقدرا هم بد نیست که فقط بخوام از اون زندگی بگرخم البته درک میکنم تصمیم به رفتن یا موندن برای مادران یکم سخت تر میشه

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

چقد حرف دل منو زدی. باز خوبه تو رفاه هستی ما همونم نداریمبنظرم بخاطر دخترت مدارا کن ممکنه طلاق بهش ض ...

مگه تضمینی هست که بمونه و دخترش اسیب نبینه

تازه امکانش هست خیانت های پدرش و ببینه، بی مهری پدرش به مادرش و بیینه و با این همه تناقض و کمبود شخصیتش رشد کنه

بچه باید کاملا از این فضا جدا باشه

تو نینی سایت زیاد دیدم بچه هایی که ارزو میکنن مامان باباشون جدا بشن بلکه به سلامت روان برسن یا بچه هایی که پدر و مادرشون با هم زندگی میکنن اما طلاق عاطفی گرفتن

همیشه کنار هم بودن قرار نیست شرایط و بهتر کنه این اوضاع میتونه خیلی بدتر از جدایی باشه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

اول باهاش حرف بزنببرش مشاوره بعدم مگه تو آزاد نیسی ک برا خودت بری بگردی

بله خدایی چون آنچنان علاقه ای نداره بهم گیرهم نمیده. ولی خودم حال دلم خوش نیست. دوستای صمیمیم ازم دورن. تنهام افسردم 

بله خدایی چون آنچنان علاقه ای نداره بهم گیرهم نمیده. ولی خودم حال دلم خوش نیست. دوستای صمیمیم ازم دو ...

دوست پیدا کن 

و برو گردش و تور زنونه نشین تو خونه فکر و خیال 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
دوست پیدا کن و برو گردش و تور زنونه نشین تو خونه فکر و خیال

معنی زندگی مشترک چی میشه پس. تا ابد حسرت ی نوازش و آغوش مردونه ب دل آدم بمونه؟؟ حداقلش اینه آدم تنها باشه میدونه هیچکس نیس. ن اینکه یکی کنارت باشه و نادیده بگیرتت

مگه تضمینی هست که بمونه و دخترش اسیب نبینهتازه امکانش هست خیانت های پدرش و ببینه، بی مهری پدرش به ما ...

دقیقا پسر منم دارم تو شرایط بدی بزرگ میشه. اگه بدونم بچه رو میده بهم و ازم نمگیرش راحت تر میتونم برم تا اینکه بدون بچه برم چون جفتمون بهم وابسته ایم

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

۷ ماهه باردار بودم ک خیانتشو متوجه شدم ! مونده بودم بین زمین و آسمون

این آقا انتخابش و کرد

شما یه مدت انتخابش بودی، بعد یه مدت دوباره یه نفر دیگه انتخابش شده

فقط میتونم بهت بگم اگه گفتن زمین و اسمون جا به جا شده باور کن ولی اگه یه مرد گفت عوض میشم، باور نکن، ذات آدما هیچوقت چنج نمیشه

تو زندگی شخصی من، اگه کسی به من خیانت کنه و فرد دیگه ای رو به رابطمون (ازدواجم نه تازه دوستانه) ترجیح بده من غید اون آدم و میزنم

الان اکسم تقریبا دو ساله التماس میکنه اشک میریزه میگه پشیمونم ولی اصلا بش فرصت نمیدم چون قبلا بهش دادم

تو هم قبلا خیلی فرصت دادی