2777
2789
عنوان

دلایلم برای طلاق کافیه بنظرتون

715 بازدید | 87 پست

سلام خانما راهنماییم کنید اونایی که جداشدین

من پونرده سالم بود ازدواج کردم و شوهرم ده سال بزرگتره. 

یه هفته مونده بود مراسم عروسی پدرم تو تصادفی ک راننده ش شوهرم بود فوت شد.شوهرم دیه بابامو ازم گرفت و خونه و ماشینی که مقداری از پولشو من داده بودم بنامم نزد و روزگارمو سیاه کرد.ن میذاشت جایی برم با مامانم ن دوستی داشتم ن میذاشت با دخترم برم پارک شکاک و بددل بود.طلاهایی هم ک خریده بودم ازم گرفت هر بار ب بهانه ای.مامانمم سراین ازش کینه داشت.ن شبکه اجتماعی داشتم ن دوستی ن تفریحی هیچی واقعا.منم دوسال پیش رو اوردم ب چتروم و ی سال بعد فهمید و کلی بهم تهمت زد.منم خستم و قصدم جداییه شدم مرده متحرک و افسرده.ی دختر هفت ساله دارم.چ دلایلی کافیه برای طلاق.میگه اصلا طلاقت نمیدم و بارها تهدید ب مرگ کرده چیکارکنم جون بچه هاتون کمک کنید 

خدایا خودت مواظب عزیزای دلم باش 🌺🌺🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعاااا طلاق بگیر دخترت رو هم بگیر باور کن طلاق کمتر از زندگی با این مرد تأثیر می زاره تو روحیش مهرت چقدره ؟ خونه مال خودته ؟

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

حرفاش که تهدید به مرگ میکنه رو ضبط کن ، مهریه ت رو هم بزار اجرا

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

حرفاش که تهدید به مرگ میکنه رو ضبط کن ، مهریه ت رو هم بزار اجرا

مدرکی نداشتم ولی دیروز حرفایی ک تهدیدم میکرد پیامک کردم با گوشی خودش فرستادم مامانم نگهداره

مامانم پشتمه مهریم شصت تا سکه عندالاستطاعه

طلاق نگیر 

رسما مهریه هم نداری

پول دیه هم اقا کشیده بالا

طلاق بنگیری ک چی بشه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

چطوری یعنی باباتون از عمد زیر گرفت؟؟یا چی...دیه رو‌چرا بهش دادی سهم‌مادرته خب .....این‌همه مدت چطور ...

ن بابام و مامانم تو ماشین بودن اون هیچیش نشددلم خونه ابجی