2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محبت میکنه دیگه مگه بده ؟🥲 منم خیلی به ادمایی که دوسشون دارم میگم 😶‍🌫️

اخه عزیزم واسه پسرا یذره مشکوک میزنه کسی ک خیلی وقت نیست باهمیم اینطوری بخواد برخورد کنه 

داره بازیت میده 

من پسر زیاد دیدم دوستای پسر هم زیاد داشتم 

عموما ی عده از پسرا با این حرفا بازی میدن دخترارو بعد کخوب بازی خوردن و عاشق شدن میان دنبال سو استفاده 

من ی پسره بود همینجوری جر میداد خودشو با مملات احساسی 

منم گند زدم تو هیکلش ک خجالت بکش منو بازی نده با این جملات و....

گفت ببخشید اره قبول دارم چرت گفتم

داره بازیت میده من پسر زیاد دیدم دوستای پسر هم زیاد داشتم عموما ی عده از پسرا با این حرفا بازی میدن ...

دقیقاااا من تاحالا تو رابطه نبودم ولی اینو حس کردم جدیدا هم خیلی داره حرفهایی میزنه که از حدش میگذره...

دقیقاااا من تاحالا تو رابطه نبودم ولی اینو حس کردم جدیدا هم خیلی داره حرفهایی میزنه که از حدش میگذره ...

خوب وابستت میکنع بعد دیگ نمیگه حالا تو میفتی دنبالش 

ترفندسون اینه محبت شدید مرحله بعد وابستگی تو مرحله بعد بی تفاوتی اون و جالا تو میفتی دنبالش و روحش تغذیه میشه اینجوری

اخه عزیزم واسه پسرا یذره مشکوک میزنه کسی ک خیلی وقت نیست باهمیم اینطوری بخواد برخورد کنه

اره درسته اگه تازه اشنا شدید یه کم یه جوریه👌🏻

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن