2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون طلا بخواد بهش میدین

406 بازدید | 48 پست

اقا من نمیدونم اشتباه کردم یا نکردم 

چند وقت پیش شوهرم برای اینکه مغازشو بزرگ و به روز کنه و عالی پول کم داشت بهم گفت طلا هاتو بفروش بده من برات ۳ سال دیگه میخرم 

بهش ندادم خواهرم گفت نده خودتو بدبخت نکن اینجور که فهمیدم خیلی خیلی بهش بر خورد خیلی دلش شکست میگفت از هر کی انتظار داشتم از تو انتظار نداشتم 

بعد رفت پیش مادرش اینجور که فهمیدم صحبتش تموم نشد مادرش طلا هاشو در اورد داد بهش بعدا بهش گفت هر موقع داشتی بده 

نگو شوهر من خیلی احساسی شده و بهش شوک وارد شد الان که وضعش خوب شد رفت برا مادر شوهرم طلا خرید همینارو بعد براش ۲۰۶ هم خرید من دارم میمیرم 

بهش گفتم چرا برا اون خریدی 

گفت من از تو خواستم ندادی و هیچ نقشی تو پیش رفت من نداشتی گفت مادرم داد و تونستم پیشرفت کنم و پول پیشرفتمو بهش دادم اگه نمیداد که ۲۰۶ خبر نبود 

گفت تو برو با طلا هات بمیر و خوش بگذرون گفت دیگه از چشم من افتادی گفت من تیلیاردر هم بشم برا تو یک گرم که سهله یک مثقال طلا هم نمیخرم 

گفت لیاقت محبت منو نداری در حد من نیستی 

گفت لیاقتت همون طلا هاتن برو با طلا هات زندگی 

کن 

گفت تازه طلاهاتم برا من ان خودت نخریدی که من واسه تو خریدم 

یعنی خیلی دلش پر بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید بهت توهین میکرد به هیچ عنوان ...اصلا حق توهین نداشت 

ولی خب وقتی مامانش طلاهاشو‌ داده به پسرش بنظر من پسرشم کار خوبی کرده جبران کرده دستشم درد نکنه 

بله من برای خرید  خونه طلاهامو دادم به همسرم 

من بعد ازدواج خودم از خیلی خرجم می‌زدم و جمع می‌کردم و طلا خریدم شوهرم ماشین نداشت همه رو بهش دادم و ماشین خرید دوست عزیز همه مردا که بد نیستن اید بنده خدا می‌خواست واقعاً برات جبران کنه اگه از شما کمک نخواد پس کی بهش کمک کنه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

جسارتن از اون قسمت فرمایش خاهرتون که فرمودن نده خودتو بدبخت نکن ، چیزی متوجه نشدم 

یعنی طلاهاتون رو میدادید بدبخت می شدید ؟

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

ببخشید بره گمشه 

اگه مادر به بچه خودش نده کی بده پس 

به تو ک رسید 3 سال دیگه میخواست بخره 

ولی الان تونست برای مادرش طلا و ماشین بخره 

راستش خوب کردی 

حالا فهمیدی داره خودشو چطوری نشون میده

مقصر مادرشه 

زن وظیفه نداره طلا بده 

اگر بده هم لطف کرده 

مادرش خودشیرینی کرده اون وسطا زبونی یه کرمی ریخته. 

من خودم طلا بدم بجاش دنگ خونه میگیرم. 

نفقه شما با شوهرته بیخود کرده برات چیزی نمیخره پرنسس خان

من باشم حتمامیدم

خب حق باهمسرته منم بودم همینکارو میکردم

نباید چرت وپرتای بقیه رو گوش کنی برای زندگیت خودت تصمیم بگیر همسرت ک غریبه نی هرچی تو اون زندگی بیاد براجفتتونه

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)

خاک توسرش کثافت اشغال پول پرست. حالم ازش بهم خورد.

اولش خواستم بگم افرین ک جنم داشت پس داد . ولی تهش دیدم اشغال ترازشوهرمنه ک طلاهاموخورد و ی لیوان ابم روش .

ببین نباید ب حرف خواهرت گوش میدادی چون خودت بهترشوهرتومیشناسی. مثلا داداش من طلای خانمش روبفروشه سریع میذاره جاش ولی شوهرمن طلاهاموفروخت هیچی ب هیچی طلبکارم هست.حالام چیزیه ک شده برو طلاهاتوپرت کن توصورتش

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

جسارتن از اون قسمت فرمایش خاهرتون که فرمودن نده خودتو بدبخت نکن ، چیزی متوجه نشدم یعنی طلاهاتون رو م ...

اره گفت بدی به مراا نمیدن بهت و برات نمیخره 

شوهرم بد کینه ای 

تا ۱۰ سال راحت ول نمیکنه گفت دیگه تموم شدی برام فهمیدم فقط مادر فقط مادر گ

گفت دیگه خودم و مادرم تمام

واقعا منم باشم همسرم وقتی بهش احتیاج دارم پشتمو خالی کنه. همچین ری اکشنی نشون میدم 

چرا ب حرف بقیه گوش میکنید؟ارزش پیشرفت زندگی خودتون رو خودتون میدونید ن خواهر و دوست و همسایه 

من ک هروقت احتیاج بوده خودم پیش قدم شدم حتی اجازه ندادم بخواد ازم 

طلا شریک زندگی آدم نیست،شریک جونشم نیست 

مال دنیا ارزش نداره تنش ایجاد بشه توی زندگیت 

و متاسفم ک دیگ هیچ وقت همسرت قرار نیست فراموش کنه 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁