2777
2789

گربه خیابونی هستن مادرشون مسموم شد ۲تابچه گربه ۳هفته س دنیااومدن جیغ ودادمیکنن همش بهشون شیرمیدن ولی بازدادمیزنن همسایه هااعتراض کردن چون مستاجرن مجبورن بچه گربه هاروبذارن توکوچه اینستاگرام و...هم ندارن که استوری کنن قبلاهم پیج داشتن فقط فامیل هاودوستاشون توپیج بودن،مادرشون ۱ هفته س بچه هاروپس میزنه پول آگهی دیوار هم ندارن کلی برای درمان مادر بچه گربه ها خرج کردن این هاروگفتم تابدونین شرایط چجوریه ، کسی هست گیلان باشه ۲ تا بچه گربه بخواد ازشون مراقبت کنه ؟ رایگانه 

💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بدونید اونایی ک خیابونن طبیعتاً زنده موندن رو یاد میگیرن و توی سیر رشدشون دخالت نکنید ک همچین مسائلی پیش نیاد 

حالا اونایی که نژاد خاصن ب کنار،ولی خیابونی هارو اینجوری بیشتر اذیت می‌کنی 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

همسایه ها حق دارند.... وقتی تو اجتماع زندگی می کنید باید قوانین رو رعایت کنید

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

عزیزم من گیلانم اینجا پره گربه و بچه گربست فک نکنم کسی بخواد

آخه کوچیک هم هستن تو کوچه بمونن خودشون که بلد نیستن غذا پیدا کنن تا کسی بخواد پیدا کنه میمیرن اینا براشون شیر میخرن ولی سر و صداشون اذیت میکنه همسایه ها اعتراض کردن 

💙

اسم کاربریتون جالب بود

قضیشو چن باری تو تاپیکاگفتم 

هراسمی میزدم سایت قبول نمیکرد یه لحظه رفتم تراس خونمون با برادرشوهرمینا همسایه هستیم دیدم جاریم خونشو قفل کرد داره میره بیرون و کلید رو گذاشت زیر پادری جلوی خونش اونجا زدم قبول شد😂

تو دیوار و شیپور اگهی بزن رایگان

میگم مستاجرن سر تصادف و ...خودشون الان پول ندارن هرچی داشتن برای مادر بچه گربه ها تو این ۲،۳روز خرج کردن برای همین میگم کسی هست بچه گربه هارو بخواد ببره ازشون مراقبت کنه 

💙