بچه ها سلام من با همسرم سه روز رفتم سفر . بعد از بستن فلکه گاز، لحظه آخر فکر کردم برقا که هرروز میره منم فیوز برق رو بزنم وسیله هام چیزیشون نشه. دیرمون هم شده بود یادم رفت که کلی وسیله توی یخچال فریزر هست. فیوز رو زدم و رفتیم. لحظه آخر بود اصلا به چیزی فکر نکردم چون عجله داشتم. بعد که برگشتیم یاد مرغ و گوشتا افتادم. یخشون باز شده بود و خیلی کم بو میدادن. شوهرم میگفت بوی خود مرغ و گوشته ولی من میگفتم بوشون عوض شده. مرغا رو که ریختم رفت فکر کنم دو سه کیلویی بودند. خدا منو ببخشه ولی بو میدادن. با گوشتا چند روز بعدش که دوباره یخچال فریزرو زدم به برق و یخ زدن یه بار قرمه سبزی گذاشتم عادی بود. خوردیم هیچیمون نشد
حالا دو بسته آخر گوشت رو امروز اومدم باقالی پلو بذارم. از صبح که یخ گوشتا باز شده من حس میکنم بوی اینا عوض شده شوهرم میگه نه!
نمیدونم چی کار کنم. گذاشتم بپزه با پیاز و سیر بوشون کمتر شده ولی باز حس میکنم هست. البته من کلا حس شامه و بویاییم خیلی قویه. همه اینو میگن
یخچال فریزرم سایده و تا چند ساعت بعد خاموش کردن خنک نگه میداره ولی بازم دلم نیست این باقالی پلو گوشت رو بخوریم. یکی دوساعته بارش گذاشتم. بوش توی خونه پیچیده ولی بوی همیشگی نیست:(