2777
2789

هفته پیش دو شنبه آزمایش ادرار داد دخترم یک سال و یک ماهشه مشکلی نبود اما اون موقع تب داشت ازش آزمایش ادرار گرفتن حالا از دو سه روز بعد آزمایش ادرارش بوی تند و بدی گرفته دوباره امروز آزمایش میده به نظرتون برای دندونه یا عفونت ادراری گرفته؟😞کسی تجربه مشابه داره

آب و مایعات به اندازه کافی می خوره؟ می تونه مربوط به غذاهایی که می خوره هم باشه. ولی خوبه که آزمایش می برید در هر صورت

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

چون تب داشته بدن بچه کم اب شده

کم ابی بدن باعث ادرار غلیط میشه ک این ادرار بو دار میشه

ب بچه مایعات بیشتر بده غذاهای مایع یده

اگه پیامم مفید بود برات، میشه دعا کنی مدارک شوهرم پیدا شه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب و مایعات به اندازه کافی می خوره؟ می تونه مربوط به غذاهایی که می خوره هم باشه. ولی خوبه که آزمایش ...

شیر خشکیه خیلی تمایل به خوردن شیر خشکش داره ولی مایعات زیاد میدیم بهش نمیدونم رسما دیوونه شدم

چون تب داشته بدن بچه کم اب شدهکم ابی بدن باعث ادرار غلیط میشه ک این ادرار بو دار میشهب بچه مایعات بی ...

انشالله پیدا بشه مدارک شوهرتون شما هم دعا کنید ازمایش ادرار دخنرم سالم باشه

شیر خشکیه خیلی تمایل به خوردن شیر خشکش داره ولی مایعات زیاد میدیم بهش نمیدونم رسما دیوونه شدم

نگران نباشید. حتی اگه عفونت ادراری باشه، به آسونی قابل درمان هست. عفونت ادراری در دختربچه ها زیاد اتفاق میافته

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم