میخام زودتر حامله بشم یه لوله رحم دارم چیکار کنم سر خارج رحمی یکی و از دست دادم الان فقط لوله سمت راست دارم اینو همه میدونن برا همین اذیتم میکنن با حرفاشون خودمم بچه میخام خواهرانه اگه چیزی خوبه بخورم نتیجه بده بگین ممنون
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهرانه میگم اول روی اعتماد به نفست کار کن دوم نیازی نیست همه بفهمن توی اقدام هستی؛ خیلی زشته مسائل خصوصی زندگی رو همه بدونن؛ سوم به هیچکسی ربط نداره شما باردار میشی یا نه: یکم ذهنت رو خالی کن نذار دیگران روت اثر بذارن
اوهوم.. ببین تا خواستن دهن وا کنن. بگو صلاح منو خدای بالا سرم میدونه. نه شما. هر وقت خدا داد شکر
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!