2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید لکه بینی😭

140 بازدید | 15 پست

یه ماه پیش ی رابطه سطحی داشتم، ۱۲ روز از موعدم میگذره و نشدم هنوز پریود. امروزم یه قطره خون دیدم ولی بازم خبری از پریود نیست، دارم از استرس میمیرم نکنه بارداری باشه! 😭😭😭😭

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊
احتمال لکه لانه گزینی هستهرکس دوست داشت بیاد تاپیک اخرم حاجت روا باشید الهی

لک لانه گزینی بعد از یک ماه؟ 

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو از بیبی چک استفاده کن، بعضی وقتا استرس هم باعث عقب انداختن پریودی میشه، ازدواج کردی؟

بیبی چک میترسم الکی ی هاله ای بندازه و دیگه بمیرم از ترس نه عقد

لک لانه گزینی بعد از یک ماه؟

بله،من سر بچه دومین حالا دقیق نمی‌دونم بعد چقد وقت ولی نزدیکی وقت پریودیم بود ک دیدم

میخوای بیا تاپیک اخرم نذر کن

ولی توروخدا تو فکر سقط نباش اصلا،ان شالله ک باردار نباشی

نه الکی نیست اگه هاله هم بیوفته جواب مثبته، حتما تا دیر نشده مطمن شو حداقل بتونی کاری کنی

چیکار کنم؟ 😭😭😭😭چجور سقط میشه

چیکار کنم؟ 😭😭😭😭چجور سقط میشه

البته اگه رابطه کامل نداشتی زیاد استرس نداشته باش درصد بارداریت خیلی کمه احتمال داره بخاطر استرس یا بهم ریختگی هورمون عقب انداخته باشی، جلو گیری داشتی؟!