یه ماه پیش ی رابطه سطحی داشتم، ۱۲ روز از موعدم میگذره و نشدم هنوز پریود. امروزم یه قطره خون دیدم ولی بازم خبری از پریود نیست، دارم از استرس میمیرم نکنه بارداری باشه! 😭😭😭😭
کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊
کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊
خو از بیبی چک استفاده کن، بعضی وقتا استرس هم باعث عقب انداختن پریودی میشه، ازدواج کردی؟
بیبی چک میترسم الکی ی هاله ای بندازه و دیگه بمیرم از ترس نه عقد
نه الکی نیست اگه هاله هم بیوفته جواب مثبته، حتما تا دیر نشده مطمن شو حداقل بتونی کاری کنی
چیکار کنم؟ 😭😭😭😭چجور سقط میشه
البته اگه رابطه کامل نداشتی زیاد استرس نداشته باش درصد بارداریت خیلی کمه احتمال داره بخاطر استرس یا بهم ریختگی هورمون عقب انداخته باشی، جلو گیری داشتی؟!