2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من گوشت جوجه تیغی شنیدم

اینم مامان من خورد....جواب نداد 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
حسابی آب پاکی و ریختی رو دستما😂

ان شالله خدا سلامتی بده عزیزم ...

به نظرم به جای این چیزا برو دنبال تلقین و تکرار ،زودتر جواب میگیری 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
ان شالله خدا سلامتی بده عزیزم ...به نظرم به جای این چیزا برو دنبال تلقین و تکرار ،زودتر جواب میگیری

نفسم بالا نمیاد ،نمیتونم اصلا رو چیزی تمرکز کنم البته اگه درست متوجه منظورت شده باشم

ادم‌ناچار بشه خون خرگوش میخوره 

دورا دور شنیدین یا دیدین کسی باهاش خوب شده باشه؟

من اسم دارم بهم پیشنهاد شده ولی نخوردم 

رفتم فوق تخصص ریه 

فقط دوتا اسپری داد الان ی سالو نیمه که حمله و اسپری سالبتامبول رو گذاشتم کنار با مصرف اون دوتا 

نفسم بالا نمیاد ،نمیتونم اصلا رو چیزی تمرکز کنم البته اگه درست متوجه منظورت شده باشمادم‌ناچار بشه خو ...

میفهمم چه دردی میکشی ...

مامانم انقد حالش بد می‌شد که خون بالا می‌آورد...

میل خودته عزیزم خواستی امتحان کن...

میفهمم چه دردی میکشی ...مامانم انقد حالش بد می‌شد که خون بالا می‌آورد...میل خودته عزیزم خواستی امتحا ...

نه کلا گفتم 

بعضیا اومدن اه و پیف کردن ،اونو میگم 

میگم خدا نکنه آدم ناچار بشه ،وگرنه کی ازین کثافتکاریا خوشش میاد

مامانتون الان که سنش رفته بالا بدتر شده ؟😰

من اسم دارم بهم پیشنهاد شده ولی نخوردم رفتم فوق تخصص ریه فقط دوتا اسپری داد الان ی سالو نیمه که حمله ...

مال من خیلی شدیده دکتر چند ماهه دیگه نرفتم هر بار که میرم فقط دو سه هفته بهترم اصلا خسته شدم دیگه