2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

195 بازدید | 22 پست

ترازم شد ۴۰۱۲ مجاز انتخاب رشته فرهنگیان نشدم کل رفیقام شدن انقد داخل گروه خوشحالن اما فقط پیاما شونو میبینمو اشکام میریزه با این تراز دولتی چیزی قبول میشم یا ن

خودتو دست کم نگیر🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چه رشته هایی مجازی از بعضی رشته ها استخدامی معلمی میتونی شرکت کنییا اگر رشته دیگه ایی دوست ندا ...

خب خانواده ام فقط امسال رو میزارن برم دانشگاه ینی میگم میتونم دولتی بیارم حداقل یه رشته ای قبول بشم

خودتو دست کم نگیر🌱

این حرفو راستش قبول ندارمتلاش فقط به معنی درس خوندن نیستینی درست درس خوندنمحال ممکنه یکی تلاش کنه و ...

منم حرف تو رو قبول ندارم یه درصد فک کن تمام زورش رو زده و نشده.....بعضی وقتا ما واقعا زورشون نمیرسه.میشتاسم کسی رو ک درصدش تو تمام آزمونهای آزمایشی بالای 50 بود بدون تقلب و فلان الان 5 ساله پشت مونده....پس ببین الکی حرف نزن.اصلا هم محال نیست یکی درس بخونه و نشه خیلی هم عادی و طبیعیه.