2777
2789
عنوان

پسر شناس ها کمککک

84 بازدید | 7 پست

دخترا یه پسری هست رفتارش منو به شک انداخته و بدتر از همه ذهنمو درگیر خودش کرده حتی حس میکنم کراش زدم

اما همشششش تقصیر اونه

ببینید این ادم چند بار منو دید همش ماتش میبرد یجوری بود طوری که اطرافیانم متوجه میشدن همش میخواست ارتباط چشمی بگیره من نمیتونستم نگاش کنم....

چند شب پیش  با مامانش اومدن عیادت پدر بزرگم از شانس گندم منم رفتم اونجا و همونجا بدتر حسم قوی شد

داشت با عمم حرف میزد چشماش رو من بود منم دلو زدم به دریا زل زدم تو چشاش😂😂

وایییی خیلی س عجیبی بود اصن نگاشو برنمیداشت اینقدر حواسش پرت شد خالم صداش زد نشنید اول با مکث و تته پته جوایشو داد اونم در حالی که نگاشو برنمیداشت ..منم سریع بعد اون نگامو گرفتم

الانم حس میکنم ذهنم درگیر شده چیکار کنم؟ 

به نظرتون هیزه یا علاقه منده؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان 

من به‌تازگی یه کانال یوتیوب راه انداختم که توش به صورت رایگان آموزش ترید و استراتژی‌های کم‌ریسک و کاربردی می‌ذارم. 

اگه کسی دوست داره ترید کردن رو اصولی یاد بگیره و از ضرر فاصله بگیره، حتماً یه سر به کانال من بزنه. 

🎥 اسم کانال: IR_TRADE 

مخصوص کسایی که هی ضرر می‌کنن یا تازه شروع کردن.

احتمالا آره ادم هیز دست و پاشو گم نمیکنه یا به تته پته بیوفتهیه تجربه ی ریزی هم داشتم خودم

میشه از تجربت بگی برام عزیزم؟

دستو پاشو گم نکرد فقط تو چشام جوری زل زده بود صداش زدن حواسش نبود اصلن و بار دوم که صداش زدن با مکث جواب داد خیلی ضایع بود 

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
سلام دوستان من به‌تازگی یه کانال یوتیوب راه انداختم که توش به صورت رایگان آموزش ترید و استراتژی‌های ...

شما ک آقایی یه راهنمایی هم در مورد تاپیکم کن خببب

میشه از تجربت بگی برام عزیزم؟دستو پاشو گم نکرد فقط تو چشام جوری زل زده بود صداش زدن حواسش نبود اصلن ...

وقتی دختر نوجوونی بودم تو یه مسافرتی پسر دوست بابام دفعه ی اولی که منو دید همینطوری زل میزد بهم طوری که کسی صداش میزد نمیشنید یا حواسش نبود  بعدم هر سری که با من هم کلام میشد خجالت میکشید دست و پاشو گم میکرد طوری ضایع بود که من خودم فهمیدم...آخرش اعتراف کرد که از لحظه ی اول که دیدتم عاشقم شده و اینا...

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤