2777
2789
عنوان

تجربه ibs و نفخ اگ دارین لطفا بیاین

48 بازدید | 5 پست

من چند ماهه که علائم بیماریم اوج گرفته مخصوصا وقتی مهمونی میرم ،چون از علائمش میترسم استرس میگیرم شدتش خیلی بیشتر و بدتر میشه دکترم رفتم مبورین و رکولیت داده اما همچنان نفخ و گلاب به روتون اسهال بدجوری خجالت زدم میکنه دلم خیلی صدا میده اگ چیزی بلدید که برام خوب باشه لطفا کمکم کنید😭

دکتر بهم کلیدینیوم سی داده بود

تغدیه + مدیریت استرس بهترین درمانشه 

لبنیات و غذاهای تند و حبوبات و... نخور

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطف میکنی

روغن حیوانی اصل پیدا کن 

۱۰شب فقط ۱۰شب روغن آب کن جوری که قرمز بشه داره میسوزه بعدم فلفل سیاه و دارچین و زرد چوبه بریز توش خنک شد بخور و بخواب 

۱۰شب موقع خواب اینکار بکن 

تمام مشکلات معده از بین می‌ره 

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....