2777
2789
عنوان

شده از یک نفر جدا شید و از این فکرا کنید بعدش چیشد🫠🫠🫠🫠🫠🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین حرفو من بهش میزنم ولی اون تو بحثا فقط عقب میشینه و حرفی نمیزنه و این میره رو مخ من

خب میدونی چیه

میخواد تو عصبانیت حرف نزنه ک تقصیرا گردنش نیافته🥲😂

ازوقتی رفت همه‌‌از نظرم‌زشتن

دلم خوش نیس

هیچکس مث اون منونفهمید

احساس ناکافی بودن بهم دست داده

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

اره بعد از اون از لحاظ قیافه ای خوشتیپ و پسری دیدیم که مهندس بود و مشاوره کنکور تو نگاه اول عاشقش شدم بعد چند سال که گفتم دیگه جز دکتر از کسی خوشم نمیاد بهترش هم بود ولی بازم آرزوی محال بود مثل همیشه  

خودش دکتر قلب بود که خوشگل نبود ولی خب باب دلم بود قد بلند سفید چهار شونه 

یه جسایی و یه چیرایی هیچ وقت تکرار نمیشه

گاهی وقتا ادم راهی جز تحمل و کنار اومدن نداره

همین مسئله برای من پیش اومد

چن ماه خواب و خوراک نداشتم، حس میکردم همه زشتن هیچ کس به چشمم نمیومد، ناخداگاه همه رو با اون مقایسه میکرپم، تیکه کلاماشو تکراز میکردم، روزی هزار بار عکسشو نگاه میکردم 

و بدتر از همه اینکه اون حسی که از اون ادم میگزفتمو از هیچ کس نمیتونستم حتی شبیهشم بگیرم

گوشه گیر و منزوی شده بودم، خلاصه بگم مردم اما حونم در نرفت

خب میدونی چیهمیخواد تو عصبانیت حرف نزنه ک تقصیرا گردنش نیافته🥲😂

من خیلی عصبی میشم بااین رفتارش 

چون من خودمم دوس ندارم تو دعوا حرفی بزنم ولی فقط تا دوساعت اما اون میره بیخبر تاااا روز بعد یا حتی دوروز بعد

بله تا دلت بخواد دیدم 

هم خودم هم اطرافیان

ما فکر می کنیم عشقه اما وابستگی ،نمی تونیم قبول کنیم اشتباه کردیم  اشتباه رابطه برقرار کردیم آدم اشتباهی به زندگیمون راه دادیم برا همین اصرار داریم بگیم عاشق شدیم. 

اینقدرم می گیم تا خودمونم باورمون میشه

من الان دارم با مردی زندگی می کنم تمام تلاشش اینه خوشبختم کنه و بهم آرامش بده. بهم احترام می گذاره و نه تنها خودش بهم توهین نمی کنه اجازه نمیده هم کسی بهم توهین کنه، همیشه همه جا ازم مراقبت می کنه. از گل کمتر بهم نگفته. برا روح و روانم، شخصیتم، قلبم ارزش قائله. منم وقتی اینارو می بینم روز به روز بیشتر عاشقش میشم اگر رابطه ای اینا رو داشت بدون عشقه. 

اگر بی ارزشت می کنه، خوردت می کنه ، با احساساتت بازی می کنه خیلی شیک و منطقی بزارش کنار بره یکی تای خودشو پیدا کنه . آدم عاقل خودشو معطل همچین کسایی نمی کنه...

الان شوهرت باهات بهترهیا اون پسره🫠

اصلا حتی یک درصد نمیتونم مقایسه کنم

تو اون رابطه تشنه محبت بودم التماس میکردم بگو دوستت دارم

همسرم هر روز صبح بیدار میشه دستامو میبوسه و میگه خداروشکر دارمت

انقدر محبت میکنه که حد نداره

تو اون رابطه دائم استرس داشتم کجاس چیکار میکنه جواب پس نمیداد

ثانیه به ثانیه از همسرم باخبرم ابم میخوره بهم میگه ارامش دارم

اون دائم با دوستاش بود تو مهمونی دختر و پسر

همسرم شاید چند ماهی یبار با دوست پسرش بره بیرون

همه چیزش خانوادشه

تنها ارجعیت این بود که اون پولدار بود

همسرم وضع مالیش معمولیه

هرچی که اون نداشت همسرم داره

فقط سال اول دوستیمون خوب بود بعدش دیگ خراب شده

ببین هر کسی میاد ب چشمم زشته 😂یا زود متنفر میشو

منم دقیقا همین بودم خیلیی به شدت هم سخت پسندم هم سخت دل ببند

دل ببند🤣

سر رابطه‌ اولم تازه تو‌فک کن همه زندگیم بود به معنای واقعی هم صدمو گذاشتم هم شده بود هر لحظم هر ثانیم خلاصه به قول فیلما ننم بود بابام بود و...🤣🤣همه جوره هااا چند سال درگیرش بودم بعد دیگه به جایی رسیدم دیدم نه بابا هیچی نیس تش جم کن برو پی زندگیت حتی شاید باورت نشه دومی رو به خاطر اون اول زدم رد کردم و رابطمو خراب کردم بعدش دیدم نه دومی چقد عزیز بوده و من خبر نداشتم و خودمو درگیر ی اشتباه کرده بودم و قدرشو ندونستم 🥲

خواستم تهش بهت بگم که نه میشه خوبشم میشه دوباره عاشق میشی دوباره دوست می‌داری دوست داشته میشی ولی خب قدر آدمارو همون لحظه بدون این ی نصیحتیه که خودم تجربش کردم سر دومی و اینکه زمان بده و به خودت هم اصلا سخت نگیر بزار تا بگذره اون دوران برات کمرنگ بشه اون رابطه قبل و آدمش کم کم و ی چیز دیگه هم که هست به نظرم باید از نفر قبلی سیر بشی که دل بکنی من خودم اینجوری بودم ینی دیدم همه چیمو تقریبا گذاشتم وسط ولی تهش پوچه نمی‌دونم چطوری واقن خودمم ی وقتایی سواله برام ولی کندم ازش ینی از خدا میخواستم ی وقتایی که مهر این آدم اشتباه رو از دلم بیرون ببره و همونم شد فک کنم کار خدا بود وگرنه به من بود که خودمو تا آخر عمرم نابود میکردم که کردمم 😅

یه جسایی و یه چیرایی هیچ وقت تکرار نمیشهگاهی وقتا ادم راهی جز تحمل و کنار اومدن ندارههمین مسئله برای ...

دقیقاااااا منم همه ی اینا هستممم

فکر میکتم تا ابد حسی ک ب اون داشتمو ب کسی نخواهم داشت