2777
2789
عنوان

نزدیک دوماهه بچه هام مریضن

105 بازدید | 10 پست

هردوکوچیکن تو این دوماه نوبتی مریضن 

مثلا اولی روز سوم چهارم مریضیشه دومی شروع میکنه دومی میخاد خوب بشه اولی شروع میکنه باز 

هفته پیش کوچیکه رو به خاطر عفونت شدید گوش و گلو ۵ بار زیر سرم بردیم گفتم دیگه تمومه حالا بزرگه چند روز بود تکوتوک سرفه میکرد از دیروز دیگه شدت گرفته روانی شدم بخدا😭😭

من باشم از هم جدا می ذارم 

سعی کن چند متری لااقل فاصله باشه بینشون

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چند سالشونه 

رفت چ امد داری جاهای شلوغ میری حمومشون میکنی جلو کولر میذاریشون بچه کوچیک اگه خونه باشه رفت و امد نکنی سخت میشه مریض بشع فثط مگه از دیگران بهشون منتقل شه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالشونه رفت چ امد داری جاهای شلوغ میری حمومشون میکنی جلو کولر میذاریشون بچه کوچیک اگه خونه باشه ...

۳و یکسالو ۳ماه 

رفتو امد نه خیلیم زیاد ولی این مدت تنها ادم مریض بچه های من بودن 

توی نقطه ای میزارم که باد کولر فقط یه نسیم ملایم میادازش اصلا نمیدونم اینا چشونه

۳و یکسالو ۳ماه رفتو امد نه خیلیم زیاد ولی این مدت تنها ادم مریض بچه های من بودن توی نقطه ای میزارم ک ...

منم دوتا بچه کوچیک دارم یه پسر سه سال و ده ماهه دخترم دیگه دوسالشه بخاطر بچه هام چهار ساله فقط تابستون اگه برم بیرون خیلی کم رفت و امد خیلی خیلی محدود خصوصا با اونایی ک بچه کوچیک دارن هر وقت بخوام زنگ میزنم سرما که نخوردین واقعا خودمو خیلی محدود کردم فقط بخاطر اینکه بچه هام مریض نشن چون ارزش بچه هام از هر چیزی توی این دنیا برام بیشتره 

میدونی منظورم اینه ک همه میگن خودتو بخاطر بچه هات محدود کردی منم واقعا تحمل مریضی بچه ها رو ندارم تا یکم بزرگ شن جون بگیرن 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

منم دوتا بچه کوچیک دارم یه پسر سه سال و ده ماهه دخترم دیگه دوسالشه بخاطر بچه هام چهار ساله فقط تابست ...

اخه عزیزم هرجایی هم بدونم مریضن نمیرم و نرفتم 

کلا شب خوابن صبح پا میشن تا مریضن هیچ عامل محرکی هم نبوده نه شخص بیمار نه سرما

کلا شاید باورت نشه سرماهم نخورن یه دفعه تب شدید تا چن روز 

یا اسهال یا استفراغ 

اخه عزیزم هرجایی هم بدونم مریضن نمیرم و نرفتم کلا شب خوابن صبح پا میشن تا مریضن هیچ عامل محرکی هم نب ...

بچه های خواهر منم سالی ۱۲ماه سرما خورده ان حتی وسط تابستون بهشون بستنی چیزای سرد نده گلم بدنشونو گرم نگهدار ریه هاشون حساس شده بخاطر اونه  گوشت گوسفندی بهشون بده تقویتشون کن با غذا بدنشون ب دارو عادت نده چون زیادم بدی دیگه با دارو هم خوب نمیشن تو‌غذات زنجبیل و دارچین بزن