2777
2789

من میخوام برای خودم و مامانم اوراق بخرم ولی چند تا سوال دارم 

اینکه موقع خرید یا فروشش هزینه یا کارمزد کم نمیکنن؟

بعد 1 سال بدون هیچ استرسی میتونیم بفروشیم اوراق رو یا باید یکی پیدا شه بخره بعد پولمونو از بانک بگیریم؟

و اینکه سود و اصل پول تضمینی هست که برگرده؟

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی
بانک سرمایه به نظرم داره ورشکست میشه 20 درصد در زمان رکود اقتصادی؟!!

نمیدونم واله

من خودم میخوام 50 واسه مامانم از صادرات بگیرم

12 هم واسه خودم از رفاه 

بخاطر همین موندم کسی هم از اطلاعاتش نمیگه

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بانک رفاه و صادرات میخوام بخرم

رفاه که خودش پیام داده که اوراق میفروشه ولی از صادرات خبر ندارم باید برم بپرسم ولی چون اولین بارمه میخوام از تجربه بقیه هم استفاده کنم

اوراق راه خوبی برای سرمایه گذاریه.زودتر بخوای بفروشی سودت کمتر میشه.کارمزد نداره

نه همون سر سال میخوام بفروشم زودتر نمیخوام ولی بدونم تو پرداخت اصل پولم خیالم راحته یا نه؟

الان بانکی سود ۲۰% نمیده.اگر هم بده قضیه ثامن خواهد بود.به نظرم اوراق راه خوبی برای سرمایه گذاریه.چون چندباری هم خودمون تجربشو داشتیم.البته همسرم خریداری کرده

نه همون سر سال میخوام بفروشم زودتر نمیخوام ولی بدونم تو پرداخت اصل پولم خیالم راحته یا نه؟

اره بابا کاره قانونی و از طریق بانک انجام میشه.اصل و سود با هم پرداخت میشه

[QUOTE=54036753]الان بانکی سود ۲۰% نمیده.اگر هم بده قضیه ثامن خواهد بود.به نظرم اوراق راه خوبی برای سرمایه گذاریه.چو ..بعد سر رسیدش خیلی راحت بانک پول همسرتو داده ؟ یا زمان میبره پولتونو بهت برگردونن

من بابت اصل پولم میخوام خیالم راحت شه چون پول مامانم 50 هست یکم استرس دارم

اره بابا کاره قانونی و از طریق بانک انجام میشه.اصل و سود با هم پرداخت میشه

مرسی عزیزم از راهنماییت

الان بانکی سود ۲۰% نمیده.اگر هم بده قضیه ثامن خواهد بود.به نظرم اوراق راه خوبی برای سرمایه گذاریه.چو ...

خب من اگه بخوام آخر سال بفروشمش خود بانک سریع میخره یا میگه باید مشتری براش پیدا بشه؟