2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خنثی...حتی متنفر هم نیستم چون تنفر یه جور احساس منفیه...برام مهم نیستن با وجود این که آدمای خوبی نیستن ازشون متنفر نیستم انقدر متنفر نیستم که بود و نبودشون برام فرقی نداره.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بی حسی هیچ حس خاصی ندارم 

نه اونا خاصیتی برای من داشن نه من برای اونا سالی یهبارم کلا میبینمشون

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

اکثریت خاله ها بدجنس هستن اسم عمه بد در رفته

خانواده پدری وقتی بچه ای خودشون رو نشون میدن خانواده مادری وقتی بزرگ شدی..چهارماه پیش ضربه ای از خالم خوردم ک دشمنم نزد

خاله ای ک ب گفته خودش جونش برام درمیومد

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

خیلی دوسم داره همیشه برام همه چی میخره از خاله هام بهتره ولی اخلاق های عمه گونه ای دارع

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

گمشه کثافطططط شرفمو جلو شوهرممم برد!!!

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚