دختر_مشهور_سایت مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 230 عنوان خواهر شوهرم با شوهرم دعوا کردن 212 بازدید | 12 پست خواهرش چنان عین وحشی ها با شوهرم حرف میزد که نزدیک بود بخوره شوهرم رو شوهرم احترامش رو نگه داشت چیزی نگفتخواهرش نزدیک بود سکته کنه عفریتهخیلی ازش بدم اومد ولی دخالت نکردم تو دعواشوندلم خیلی برا شوهرم سوخت اون لحظه 1404/03/13 | 00:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14267 نسوزه من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
خانم_دووینتر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 6576 هر خواهر و برادری ممکنه باهم دعوا کننحالا چون دعوا کردن و عصبی شده باید بهش بگی عفریته؟ خیلیا تو دعوا کنترل اعصابی ندارن عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀
nashans عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 3201 همه خواهرا عفریتن فقط شما عروس ها خوبید برادر ما نبود شما الان تو خونه ها خدمه بودید
دختر_مشهور_سایت مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 230 هر خواهر و برادری ممکنه باهم دعوا کننحالا چون دعوا کردن و عصبی شده باید بهش بگی عفریته؟ خیلیا تو دعو ... فقط تو دعوا عصبی نمیشه عادتشه فقط میپره
دختر_مشهور_سایت مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 230 همه خواهرا عفریتن فقط شما عروس ها خوبید برادر ما نبود شما الان تو خونه ها خدمه بودید شغل خانوادگیتون رو هرجایی نگید عزیزممعلومه عروستون بد سوزندتت😂😂😂حالا چرا منو میخوری اینجا
خانم_دووینتر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 6576 فقط تو دعوا عصبی نمیشه عادتشه فقط میپره خب بپرهاخلاقشه با برادرش دعوا کرده با شما که نکردهاین مسائل مربوطه ب خودشون شما نه دخالت کن نه لقب زشت ب خواهر شوهرت بچسبون عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀
دختر_مشهور_سایت مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 230 خب بپرهاخلاقشه با برادرش دعوا کرده با شما که نکردهاین مسائل مربوطه ب خودشون شما نه دخالت کن نه لقب ز ... برادرش شوهر منم میشه😐😝😉
خانم_دووینتر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 6576 برادرش شوهر منم میشه😐😝😉 شما با خواهرت یا برادرت دعوا کنیشوهرت باید بهشون فحش بده؟ تنفر پیدا کنه؟ بگه عفریته و وحشی؟ شوهرته که باشهبرادر اونم هستاین دعوا هم بین خودشون بوده شما خودتو درگیر نکن عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀
دختر_مشهور_سایت مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 230 شما با خواهرت یا برادرت دعوا کنیشوهرت باید بهشون فحش بده؟ تنفر پیدا کنه؟ بگه عفریته و وحشی؟ شوهرته ک ... جانم فقط برا اینکه با داداشش دعوا کرده ازش بدم نمیادچون خیلی تو کارهای من دخالت میکنهتو جمع هر حرفی میزنم فوری برعکسش رو میگهاینا باعث شده ذهنیتم راجع بهش خراب بشع
خانم_دووینتر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 6576 جانم فقط برا اینکه با داداشش دعوا کرده ازش بدم نمیادچون خیلی تو کارهای من دخالت میکنهتو جمع هر حرفی ... این دیگه مربوط میشه ب مسائل شخصی خود شما با ایشون در مورد دعوا بهتره نظری ندی و دخالتی نکنی عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀
دختر_مشهور_سایت مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 230 این دیگه مربوط میشه ب مسائل شخصی خود شما با ایشون در مورد دعوا بهتره نظری ندی و دخالتی نکنی فک میکنم بهش 😂