2777
2789

امروز روز افتضاحی بود به شدت خسته شده بودم 

پسرم ۳ سالشه قاطی کرده بود بدجور هی میخواست دخترمو که ۲۰ روزشه بزنه

هی جلوشو میگرفتم هی باهاش حرف میزدم

خونه مامانم بودم اونم لوس شده بود اونجا

تازه مشاوره رفته بودم هی داشتم راهکارایی که میداد انجام میدادم

یهو آخرسر یه محکم زد تو صورت نوزاد خیلیییی به هم ریختم خیلی تحت فشار بودم منم با دخترم زدم زبر گریه

پسرمو هم یکی زدم دعواش کردم 

بعد زنگ زدم شوهرم اومد دنبالمون و رفتیم

تو ماشین دو ساعت داشتم گریه میکردم گفتم دور بزنیم حرف بزنم خالی بشم بچه هام تو ماشین خواب بودن

هی گفتم گفتم...

گفتم تو این زندگی خسته شدم داغون شدم دوتا بچه با فاصله کم گذاشتی رو دستم

انرژیم کمه بدنم داغونه افسردگی بعد زایمان داشتم سر اولی 

وضع مالی داغونه به دلم مونده یه بار دل سیر خرید کنم

انقدر گریه کردم هق هق زدم

عین ماست نگام میکرد هیچی نمیگفت 😭

گفتم چرا هیچی نمیگی چرا دلداریم نمیدی 

میگه چی بگم هرچی بگم وضعت همینه

تهش یکم بحث کردیم و برگشتیم خونه

یه نازکشیدن بلد نیست مرتیکه نمیفهمه حالم داغونه تحت فشارم... 

منم انقدر گریه کردم خوابم نمیبره 

دلتنگ خودمم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم نوزادت بزرگ شه بهتر میشی 

منم شرایط تورو تجربه کردم الان پسرم نزدیک دوسالشه و دخترم سه سال و نیم 

خیلی کم پیش میاد دخترم پسرمو بزنه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

منم یبار دخترم پسرمو که کوچیک بود زد 

منم از حرصم خودمو انقدر زدم بعدم بلند بلند گریه کردم 

تا شب حالم بد بود 

ولی بلاخره گذشت 

الان دوتاشون باهم انقدر بازی میکنن و خوشحالن

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

نگران نباشین توسوره فتح داره میگ هُوَ الَّذِي أَنْزَلَ السَّكِينَةَ فِي قُلُوبِ 

او کسی است که بر قلبها آرامش نازل میکنه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

حق داری خیلی سخته و شاید کسی نتونه درکت کنه ولی این رو یادت باشه اگه کنترل اوضاع از دست تو خارج شده و کم آوردی شوهرت هم همین حال رو داره فقط تو برون ریزی داری و میگی اون نمیگه بهش فرصت بده اوضاع رو درک کنه خواسته هات رو با گریه نگو مغزش درک نمیکنه وقتی آروم بودید و شرایط خونه اوکی بود بگو اونوقت میبینی که اونم بهتر عمل میکنه به هیچ عنوان تو این شرایط از هم فاصله نگیرید کنار هم باشید و این مرحله رو با مدیریت اوضاع رد کنید بعدها از این روزها یاد میکنید و برای خودتون کلی خاطره سازی میکنید

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
عزیزم تازه زایمان کردی خیلی حساسی حق داریکم کم بهتر میشه اوضاعبیشتر برو خونه مادرت اگه کمکت میکنن بر ...

خیر سرم امروز رفتم استراحت کنم اینجوری شد

پسرم تو خونه آروم تر بود خونه مامانم انگار جنی شده بود

من و مامانم و آبجیام باهم حریفش نبودیم

دلتنگ خودمم 

یکم نوزادت بزرگ شه بهتر میشی منم شرایط تورو تجربه کردم الان پسرم نزدیک دوسالشه و دخترم سه سال و نیم ...

دختر عاقل تره پسر خیلی ببخشیدا یک خر نفهمیه هرچی بهش محبت میکنی خرتر میشه

دلتنگ خودمم 

پسرت هم بچست دیگه حسودیش میشه کاش یکم بیشتر فاصله میدادی خیلی کمه فاصله سنیشون

از همین میسوزم که این دومی نتیجه سهل انگاری شوهرم بود

هی میگفتم جلوگیریمون باید بیشتر باشه طبیعی کافی نیس ریسک داره

قبول نمیکرد عن آقا 

دلتنگ خودمم 

حق داری خیلی سخته و شاید کسی نتونه درکت کنه ولی این رو یادت باشه اگه کنترل اوضاع از دست تو خارج شده ...

میفهمم و من دیگه امشب انقدر قاطی کرده بودم که شوهرمم گفت بابا منم تحت فشارم منم غصه میخورم

اونم گلایه داشت از من

ولی در کل گردن نمیگرفت کم کاریاشو 

هی گفتم تو به من محبت نمیکنی دق کردم زیر بار نمیرفت

دلتنگ خودمم