2777
2789

خونه به نام داداشمه جهیزیه هم با داداشمه 

حالا نمیدونم خدایی ناکرده به مشکل بخورن جهیزیه برای کی میشه 

بعدم معذرت میخوام که گفتم قدش بلنده جهت اونایی که گفتن قدش بلند نیست 

قدعروس خانم ١٦٠هستش وزنش٥٥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐کو عکسش 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

اسی من ازدواج کردم قدم ۱۶۶ وزنم ۵۶ بود خیلی باربی بودم الان شدم تانک قد ۱۶۶ وزن ۷۲ الان شدم ۶۸ 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

دوستان عکس نمیزارم اون سری به غلط کردن افتادم

توبه بشکن بزار ما هم ببینیم