توضیح دادم معلم اصلا اصلا به دانش آموزان درس نمیداد فقط روخوانی میکرد تدریس نداشت خیلی مادرها شکایت کردند خیلی ها ثداشون در اومد اما این جسارت به خرج دادکتکش زد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی اقدام کردیم حتی من نزدیک به یک میلیون خرج کرد تا فقط بتونم شکایتم ثبت کنم اما افاقه نکرد چون معلم کم داشتند واقعا بجز روخوانی چیزی برای بچه ها نکرد من خودم تخت وایت برد بزرگ خریدم خودم شدم معلم دخترم ...قشنگ فصل به فصل توضیح دادم باهم رفتیم جلو تا تونس امسال بگذرونه خدایی همه دلشون خنک شد
دولتیه؟ اعتراض کرده بودید ب مدیر؟ هرروز میرفتید مدرسه .
خیلی خیلی شاید باورت نشه نامه دادیم همه کار کردیم ....هیچکس جواب گو نبود بچه های طفل معصوم زیر دستش بودند تدریس که هیچی توسرش بخور یه محبت خشک و خالی نمیکرد یه سلام نمیکرد به بچه ها ...برای مادرها یکبار هم جلسه نکذاشت جواب هیچکس نمیداند ...خدا الهههی که براش نسازه خیلی اذیتمون کرد ...خداخیر بده اون مادر که انتقام ۳۰ تا دانش آموز و مادرها روگرفت ...لعنت به آموزش پرورش ما
برفرض هم کارو روش معلم خوب نبود ولی حق زدنشو نداشت اونم جلوی اینهمه آدم بعدشم باید حرمت معلمها حفظ بشه تا بچه ها حساب ببرن اکثر پدرومادرا تحمل بچه ی خودشونم نداره بعد توقع دارن معلم بیست سی دانش آموز رو با اخلاقای مختلف و سختیهای کار تحمل کنه ولی خودشون یه حرمت خشکو خالی معلمو نگه نمیدارن البته معلمها هم باید خودشونو ارتقا بدن هم از نظر اخلاقی هم روش آموزشی ولی بچه ها والدین هم باید حرمت معلمهارو نگه دارن