2777
2789
عادت؟شما باید بری پیش روان درمانگر

گفته کنترل خشم لازم داری و مشاوره خانواده اونقدرم که شما میگی مریض نیستم بیماری روانی ژنتیکیه من اکتسابی توسط محیط دچار این مورد شدم پس نیاز به رفتار درمانگر داره نه روان درمانگر دوست عزیز

خوب باش ولی ساده نه🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اروم اروم چطوریه مثلا

مثلا از کارها خشونت بارت کم کنی مثلا این دفعه چیزی نشکنید

زمان این جیغ داد آروم آروم کمتر یعنی زودتر سعی کنی به خودت بیایی

ولوم صدات سعی کنی آروم پایین بیاری 

اگه اعتقاد داری غسل صبر هم میگن خیلی موثر 

و اینکه خودت درحال خشک تو آینه ببین چقدر چهره ات ترسناک میشه نکن این کار خواهر گلم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
منو تو یکیمواکنشت موقع عصبانیت چیه

اگه کسی نزدیکم بشه مثل تو جیغ میزنم(اگه به قصد زدن باشه)، وقتی 16، 17 سالم بود چنان در اتقو میکوبیدم موقع عصبانیت که حس میکردی الانه که ساختمون بیاد پایین، یه مدته بابت فشار کنکور با حرص کتابارو پاره میکردم، الانم میریزم تو خودم چون بابتش خیلی ازم شکایت کردن خونوادم، اما هم چنان جیغ و داد سر جاشه، خودم دارم میبینم اثرات این درون گرایی رو ولی چاره ای ندارم که ، چون اصلا برای حرفم ارزش قائل نمیشن، همیشه مقصر منم و اونی که باید کوتاه بیاد لابد باز خودم 

ایجوری که برا بعد توزندگی به مشکل میخوری ....یه مشاوره برو

رفتم اما وقتی ادمایی باشن که همش دوست دارن باهات بحث کنن باز دوباره برمیگرده یعنی هر آدمی باشه تو محیط پر بحث عصبی بار میاد 

خوب باش ولی ساده نه🎀

گفته کنترل خشم لازم داری و مشاوره خانواده اونقدرم که شما میگی مریض نیستم بیماری روانی ژنتیکیه من اکت ...

چه حرف عجیبی! مگه مریضا میرن پیش روان درمانگر؟! کسی که میتونه مشکلات و اسیب های روان رو درمام و کنترل کنه بدون دارو.

دوست من بابت کمال گراییش میره، خواهرم بابت کمبود اعتماد به نفس و عزت نفسش میره 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

مثلا از کارها خشونت بارت کم کنی مثلا این دفعه چیزی نشکنید زمان این جیغ داد آروم آروم کمتر یعنی زودتر ...

آخه تا داد نزنی بحث خاتمه نمیدن و مشکل همینجاست 🤦🏻‍♀️کل کل بی پایان یادم دادن فقط با داد تموم کنم از اول تا جیغو داد نمیکردی ول نمیکردن 

خوب باش ولی ساده نه🎀

رفتم اما وقتی ادمایی باشن که همش دوست دارن باهات بحث کنن باز دوباره برمیگرده یعنی هر آدمی باشه تو مح ...

اما من تو محیطی بزرگ شدم که سر مسائل و چیزای پیش پا افتاده ی کم اهمیت حتی کار داشت به طلاق میکشید 

آخه تا داد نزنی بحث خاتمه نمیدن و مشکل همینجاست 🤦🏻‍♀️کل کل بی پایان یادم دادن فقط با داد تموم کنم ...

الان متاهلی؟!!

شرایط زندگیت تغییر کرده دیگه با اون آدم ها نیستی؟!

و اینکه بچه داری؟!

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
اگه کسی نزدیکم بشه مثل تو جیغ میزنم، وقتی 16، 17 سالم بود چنان در اتقو میکوبیدم موقع عصبانیت که حس م ...

پس همیشه مقصرت کردن و در نتیجه باید صداتو می‌بردی بالا

دقیقا داستانش همینه تو یه مقاله نوشته بود بچه هایی که همیشه مقصرشون میکنن یا باهاشون بحث میکنن یا تو بحث جلوشون بزرگترا کوتاه نمیومدن یاد میگرفتن داد بزنن تا برنده بشن تو بحث تا خالی بشن و...  بزرگ هم بشن دیگ میشه عادت رفتاریشون 

خوب باش ولی ساده نه🎀

چه حرف عجیبی! مگه مریضا میرن پیش روان درمانگر؟! کسی که میتونه مشکلات و اسیب های روان رو درمام و کنتر ...

بله روان درمانگر تراپیست روانه این یه واقعیته که رفتار درمانی شناخت درمانی جزعی از کارشونه هیچوقت انسان بیمار سمت روان درمانگر نمیره کسایی میرن که توسط بیمارا ،مریض شدن 

من رفتم اما تا محیطی باشه که بعضیا توش علاقه به بحث باهات دارن فایده نداره

خوب باش ولی ساده نه🎀

پیاده روی یوگا طبع غذاییتو عوض کن آهنگ های آرام گل وگیاه داشته باش رنگ های ملایم یاسی و صورتی و سفید ...

آدمایی که دورم علاقه به بحث کل کل دارن تا طرفو عصبی کننن چه کنم؟

خوب باش ولی ساده نه🎀